Fotbal intern

Daniel Stanciu, noul director sportiv al celor de la CFR Cluj! A fost prezentat oficial

22.10.2018 | 15:47
Daniel Stanciu noul director sportiv al celor de la CFR Cluj A fost prezentat oficial

Neluțu Varga continuă revoluția la nivelul conducerii celor de la CFR Cluj. După ce l-a dat afară pe Iuliu Mureșan, Varga l-a convins pe Daniel Stanciu să devină noul director sportiv al ardelenilor. Părțile au ajuns la un acord, iar Stanciu își va intra în scurt timp în rol.

UPDATE, ora 15:47. Aşa cum FANATIK.RO a anunţat încă de săptmâna trecutăDaniel Stanciu este noul director sportiv de la CFR Cluj. El a fost prezentat oficial de echipa ardeleană: ”Suntem bucuroşi să vă anunţăm că, începând de mâine, Daniel Stanciu va fi noul director sportiv al clubului nostru. Cu o bogată experienţă în conducerea unor cluburi importante din Romania precum Steaua, FC Vaslui, ASA Targu-Mureş, Dinamo sau Poli Timişoara, dar şi a clubului Hapoel Akko, din Israel, Daniel Stanciu vine să ajute CFR Cluj în atingerea obiectivelor stabilite!

Bun venit, Daniel Stanciu!”, se arată într-un anunţ pe pagina grupării ardelene.


Ultima dată la Hapoel Acra

, fostul oficial de la Dinamo și Timișoara a decis să revină în fotbalul românesc, proiectul de la campioana României fiind suficient de atractiv în acest sens.

CFR Cluj are director sportiv nou: Daniel Stanciu! Ce atribuții va avea

Atmosfera la clubul din Gruia începe ușor, ușor să se detensioneze. După ce Iuliu Mureșan a fost îndepărtat de la echipă de Neluțu Varga, e timpul ca sarcinile sale să fie preluate de alte persoane. Primul care a acceptat să vină la CFR este Daniel Stanciu. Conform informațiilor FANATIK.RO, după săptămâni de tatonări, Stanciu și-a dat în sfârșit acordul și, dacă nu va apărea vreo surpriză de ultimă oră, va fi noul director sportiv al ardelenilor.

Daniel Stanciu urmează să semneze cu CFR Cluj săptămâna viitoare și va avea un rol multiplu. Pe de o parte va trebui să fie un liant între conducere și echipă, dar și un scut pentru vestiar în fața atacurilor din exterior. Pe lângă aceste îndatoriri, oficialul va avea un cuvânt important și în viitoarele transferuri, experiența sa în acest sens urmând a fi folosită la maximum de cei de la CFR.

Marian Copilu a revenit, dar… încă nu a luat decizia finală

Tot săptămâna viitoare va da un răspuns final și Marian Copilu. După ce patronul Neluțu Varga a insistat pe lângă Copilu pentru a reveni la CFR, acesta a apărut din nou în anturajul campioanei României. Doar că oficial nu a semnat nimic cu gruparea din Gruia. Cel mai probabil acest lucru se va întâmpla în perioada imediat următoare. Varga, care i-a propus prințului Albert de Monaco să ia CFR Cluj, îl consideră esențial pe Copilu.

De aceeași părere sunt și jucătorii antrenați de Toni Conceicao. Importanța fostului oficial la club a fost scoasă în evidență, recent, de George Țucudean, într-un interviu acordat FANATIK.RO: “Oamenii care au făcut performanță trebuie să fie alături de club. Domnul Copilu ne-a purtat noroc, am câștigat! Marian este un băiat extraordinar, a fost omul dintre conducere și echipă. Ne-a oferit tot ce am avut nevoie pentru a ne simți fotbaliști. Noi trebuie să ne gândim acum doar la fotbal”, declara Țucudean.

Marian Copilu CFR Cluj
Marian Copilu, primul din stânga, va reveni la CFR Cluj