Fotbal international

Daniel Sturridge, investigat pentru transferul la WBA! Mai mulţi englezi au vrut să parieze pe mutare

14.11.2018 | 15:17
Daniel Sturridge, investigat pentru transferul la WBA

Daniel Sturridge este investigat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru transferul la WBA. Forul britanic susţine că fotbalistul a încălcat regulamentul pariurilor. În ianuarie 2018, atacantul lui Liverpool a fost împrumutat la West Bromwich Albion, iar mai mulţi englezi au vrut să plaseze pariuri pe această mutare.

Înainte să apară un zvon legat de un împrumut al lui Daniel Sturridge la WBA, mai mulţi englezi au încercat să parieze că această mutare va fi efectuată. Conform The Sun, bookmakerii au primit în ianuarie mai multe telefoane în care erau întrebaţi ce cotă ar avea o mutare a fotbalistului de la Liverpool la West Bromwich Albion. În acel moment, casele de pariuri ofereau doar cote pentru un transfer al lui Daniel Sturridge la Everton, Beşiktaş, Newcastle, Inter, West Ham sau Southampton, ultima formaţie fiind şi cotată drept mare favorită.

Daniel Sturridge, investigat pentru transferul la WBA. Ce sumă a fost în joc

Daniel Sturridge este investigat de FA pentru transferul la WBA după ce mai mulţi englezi au vrut să parieze că fotbalistul va fi împrumutat de Liverpool. “Devenim suspicioşi când pariorii se interesează de astfel de pariuri speciale şi vor să mizeze 20 de lire. Să nu mai vorbim că în acest caz era vorba de 5.000 de lire”, a declarat un reprezentant al Paddy Power. Chiar dacă au fost suspicioşi, bookmakerii au oferit o cotă de 67 pentru un transfer al lui Daniel Sturridge la WBA.

După 24 de ore, cota pentru ca Daniel Sturridge să fie împrumutat la WBA a scăzut dramatic, până la 3.50. Conform regulamentului FA, fotbalistul lui Liverpool a încălcat două articole din regulament. “Un participant nu poate paria, direct sau interect, sau să ofere instrucţiuni, să permită, să cauzeze sau să îi ofere altcuiva motive de a paria pe rezultatele unui meci oriunde în lume, dar şi pe transferurile de jucători, angajarea de manageri, alegerea unei echipe sau măsuri disciplinare”, este articolul E8(1) (a) pe care fotbalistul l-ar fi încălcat. “Un participant care oferă altei persoane informaţii legate de fotbal, obţinute prin virtutea poziţiei sale şi care nu sunt publice în acel moment”, este al doilea articol, E8(1) (b), încălcat de Daniel Sturridge.

Daniel Sturridge, investigat pentru transferul la WBA. Ce articole din regulamentul FA a încălcat
Daniel Sturridge, investigat pentru transferul la WBA. Ce articole din regulamentul FA a încălcat
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri