Fotbal international

Daniel Sturridge, suspendat timp de patru luni pentru că a pariat! Fostul atacant al lui Liverpool și Trabzonspor a reacționat: „Sunt devastat!”. VIDEO

02.03.2020 | 20:04
Daniel Sturridge suspendat timp de patru luni pentru ca a pariat Fostul atacant al lui Liverpool si Trabzonspor a reactionat Sunt devastat VIDEO
ADVERTISEMENT

Daniel Sturridge nu a rezistat în Turcia nici măcar un sezon, după ce semnase cu Trabzonspor din postura de jucător liber de contract după despărțirea de Liverpool.


UPDATE, 2 martie 2020, 20:05 / Fotbalistul a reacționat pe Youtube, după ce a fost suspendat timp de patru luni din fotbal. 

ADVERTISEMENT

„Cu toate că la apel, în justiție, am demonstrat că nu am pariat și nimeni din anturajul meu nu a pariat, am fost condamnat. Sunt devastat, sezonul meu este terminat”, s-a plâns fotbalistul.


UPDATE, 2 martie 2020, 18:20 / Sturridge nu va semna cu nicio echipă timp de patru luni, după ce a fost suspendat în urmă cu câteva minute pentru că a pariat pe meciuri de fotbal, lucru interzis de regulament. Conform presei britanice, pedeapsa inițială de anul trecut de șase săptămâni, dintre care patru cu suspendare a fost mărită la patru luni. Pedeapsa va fi pusă în aplicare imediat și Sturridge nu va mai juca fotbal timp de patru luni. 

ADVERTISEMENT

Acuzele aduse de către Federația Engleză de Fotbal lui Sturridge datează din vara lui 2018, însă cazul s-a derulat greoi din cauza birocrației. Sturridge ar fi pariat sume importante de bani pe diferite meciuri de fotbal. 


Daniel Sturridge s-a despărțit de Trabzonspor

Atacantul și-a reziliat contractul cu turcii și așteaptă oferte. Conform jurnaliștilor turci, Sturridge ar fi bătut palma cu Inter Miami, echipa lui David Beckham.

ADVERTISEMENT

Aflat pe final de carieră, Sturridge nu s-a acomodat în Turcia și pare decis să traverseze oceanul până la Miami, pentru a semna cu Inter, echipa patronată de David Beckham.

SUA, o nouă șansă pentru Sturridge?

În toamna lui 2018, Sturridge era lăudat de antrenorul Klopp, după victoria celor de la Liverpool cu PSG, scor 3-2.

ADVERTISEMENT

”Atacantul nostru ajută în fiecare situaţie. A fost fantastic! I-am spus lui Sturridge înaintea meciului că e în cea mai bună formă de când îl cunosc, din punct de vedere fizic, dar şi că trebuie să se folosescă de asta.

Şi chiar asta a făcut! Un super meci, un gol superb”, declara antrenorul „cormoranilor”, vizibil încântat de prestația lui Sturridge.

După doi ani, britanicul și-ar putea juca ultima carte într-o aventură pe tărâm american, la echipa lui David Beckham. Inter Miami are în spate o finanțare de sute de milioane de euro, un stadion nou construit special pentru meciurile formației de fotbal și ambiții nemăsurate.

Messi, Neymar, Cristiano Ronaldo sunt toți jucători pe care David Beckham a mărturisit că i-ar putea transfera în viitor. Neymar, de altfel, a și declarat că va semna garantat cu Inter Miami pe final de carieră. 

Sturridge a reușit 7 goluri și 4 pase de gol în 16 partide pentru Trabzonspor, până în momentul în care a decis că vrea să părăsească formația turcă.

  • 10 de milioane de euro valorează fostul atacant al lui Liverpool
  • 25 de milioane de euro valora Sturridge în urmă cu patru sezoane
ADVERTISEMENT