Alegeri 2024

Daniel Tudorache, dezvăluiri uluitoare despre stadionul Rapid: „Au apărut vulpi!”

Daniel Tudorache a făcut o serie de dezvăluiri uluitoare cu privire la stadionul Rapid, spunând subtil că au apărut vulpi în jurul faimosului stadion.
05.06.2024 | 13:37
Daniel Tudorache dezvaluiri uluitoare despre stadionul Rapid Au aparut vulpi
“Pe stadionul Rapid AU APARUT VULPI!” Dan Tudorache, fostul primar, e FAN al giulestenilor
ADVERTISEMENT

Daniel Tudorache a fost invitatul special al lui Horia Ivanovici la nouă emisiune Sport și Politică, unde au discutat despre stadionul Rapid. Emisiunea poate fi văzută live, pe website, pe pagina de Facebook Horia Ivanovici sau pe YouTube, în ediții speciale.

Stadionul Rapid, înconjurat de vulpi

Stadionul Rapid a avut scene senzaționale în unele meciuri de SuperLiga, când o vulpe și-a făcut apariția. Daniel Tudorache critică administrația actuală a Sectorului 1, despre care spune că nu se îngrijește de stadion.

ADVERTISEMENT

„Acești câini fără stăpân, acei șobolani care au început să se înmulțească, acele vulpi care au apărut până și pe stadionul Rapid. Să le ia acasă la ea (n.r. Clotilde Armand). Sunt rapidist, i-am ajutat cât am putut cu ajutorul prietenilor.

Mi-aduc aminte de cei de la DNA, care erau foarte interesați de Rapid. Cât s-a investit la Rapid în timpul mandatului meu. Primăria Sectorului 1 nu a dat nici măcar un leu, doar prietenii mei au sprijinit Rapid.

ADVERTISEMENT

L-au luat din Liga 4 și l-au dus până în Liga 2. Am ratat în anul 2020 intrarea în Liga 1. N-a fost să fie, dar acum Rapid merge foarte bine. Am fost de față când a început demolarea stadionului Rapid și începerea construcției, modernizării, a stadionului Rapid“, a spus Daniel Tudorache, în exclusivitate.

Stadionul Rapid, între două sectoare

Stadionul Rapid este împărțit în două sectoare ale Bucureștiului, conform lui Daniel Tudorache. Terenul pe care este construit stadionul este al Sectorului 1, dar intrarea este în Sectorul 6, din cauza anexării bulevardului Giulești.

ADVERTISEMENT

„Stadionul este în Sectorul 1, dar fața este la stradă, pe Giulești. Giulești este în Sectorul 6. Lateralul, cei care știu foarte bine, era o parcare și o intrare în stadion. Acea străduță era a Sectorului 1.

Am încercat, am vorbit cu primarul Sectorului 6 de la acel moment. L-am rugat, dacă e de acord, să pot face intrarea în stadion prin Sectorul 1, n-a vrut. Pe partea din stânga, cum te uiți la el, este o stradă care iese în Sectorul 1.

ADVERTISEMENT

Intrarea se face prin Giulești și este arondat la Sectorul 6. Terenul este în Sectorul 1. Sunt și rapidist, dar am vrut să ajut sportul. Am făcut sport de performanță în tinerețe, înot“, a mai spus Daniel Tudorache.

Daniel Tudorache, dezvăluiri uluitoare despre stadionul Rapid

ADVERTISEMENT