Alegeri 2024

Daniel Tudorache o atacă dur pe Clotilde Armand: “E o glumă! Inaugurează pe 1 iunie bazinele de înot făcute acum patru ani”

Daniel Tudorache, candidat independent la Primăria Sectorului 1 din București, a atacat-o pe Clotilde Armand pentru că aceasta și-ar fi asumat anumite proiecte care nu îi aparțin.
01.06.2024 | 07:20
Daniel Tudorache o ataca dur pe Clotilde Armand E o gluma Inaugureaza pe 1 iunie bazinele de inot facute acum patru ani
Daniel Tudorache o acuză pe Clotilde Armand că inaugurează bazine de înot vechi de câţiva ani Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Într-un dialog cu Horia Ivanovici, în direct la “Sport și Politică”, fostul primar și actual candidat spune că a fost aproape să inaugureze două bazine în Sectorul 1, însă nu a mai reușit pentru că veniseră alegerile, în urmă cu patru ani. Acum, susține Tudorache, Clotilde Armand urmează să inaugureze aceste bazine pe 1 iunie.

Daniel Tudorache o atacă dur pe Clotilde Armand

Mai mult, Clotilde Armand își va asuma investiția, ”fără merit”. ”Ce se mai întâmplă cu bazinele ălea frumoase? S-a ales praful de ele. Țineți minte, vorbeam că bieții sportivi se aruncau pe saltea, pentru că nu aveau bazine?

ADVERTISEMENT

Și v-ați apucat de niște bazine, ce s-a întâmplat cu ele?”, a întrebat Horia Ivanovici, moderatorul emisiunii. ”Împreună cu Compania Națională de Investiții, erau în curțile școlilor, am făcut două bazine acoperite. Așa am considerat, vedeam impactul și dacă copiii erau entuziasmați continuam și în alte unități de învățământ.

Am făcut unul în Grivița, altul în Pajura, erau terminate acum patru ani, trebuia doar să facă racordul la apă și canal. Erau la cheie, știți când au fost inaugurate? Nici n-au fost inaugurate. Mâine vor fi inaugurate. Vedeți că mâine, 1 iunie 2024, Clotilde Armand vrea să inaugureze cele două bazine”, a explicat Daniel Tudorache.

ADVERTISEMENT

”Făcute de dumneavoastră acum patru ani? Este o glumă? E de noaptea minții asta. Aproape ați terminat bazinele acum 4 ani. După patru ani sunt inaugurate?”, a intervenit Horia Ivanovici, înainte de a primi replica: ”Nu! Ea este o glumă! Clotilde Armand este o glumă pentru Sectorul 1. Vorbesc serios”.

Daniel Tudorache, supărat pe Clotilde Armand în cazul ”brățărilor” medicale

Un alt exemplu dat de actualul candidat la Primăria Sector 1 este cea a ”brățărilor de la Centrul Medical Caraiman”. ”Vă mai spun altă situație, la Centrul Medical Caraiman. 100% mâine le inaugurează, o să mă duc și eu peste Clotilde și o să-i spun cu ce te lauzi? Îi spun doar să nu își mai bată joc de locuitori. Poate că știe să taie panglici.

ADVERTISEMENT

Dumneavoastră nu ați fi (n.r. super indignat)? Să vă fure voturile, să vă ia și bazinele, să le inaugureze după patru ani, să taie panglica.  Să vă dau alta și mai tare, la Centrul Medical Caraiman am cumpărat niște brățări de monitorizare a persoanelor vârstnice. Să știe personalul medical când să trimită salvarea.

Centrul are 10 salvări cumpărate pe timpul meu. Mi-a făcut plângere penală la DNA cu acele brățări. Tupeul maxim știți care e?  De un an de zile merge împreună cu doi polițiști din ușă în ușă la persoane pe care le știe că sunt în vârstă și care ar dori, cu acele brățări pe care le-a reclamat la DNA.

ADVERTISEMENT

Că sunt investiție nerentabilă, aberațiile lui Clotilde. Își face campanie, îi îndeamnă pe oameni să le folosească pentru că sunt foarte bune. Merge cu brățările lui Tudorache, care a fost reclamat la DNA”, a completat Tudorache.

Daniel Tudorache o atacă dur pe Clotilde Armand: "E o glumă! Inaugurează bazinele de înot făcute acum patru ani"

ADVERTISEMENT
Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după...
Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după victoria istorică » „Cred că au și virat banii în cont”
Emma Răducanu repetă marea greșeală a lui Halep: britanica tocmai a dat cu...
Emma Răducanu repetă marea greșeală a lui Halep: britanica tocmai a dat cu piciorul la o șansă imensă
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist care a câștigat bani mulți de la Benfica, PSG sau FC Porto
Wizz Air pregăteşte zboruri către o destinaţie populară din Asia. Biletele de avion...
Wizz Air pregăteşte zboruri către o destinaţie populară din Asia. Biletele de avion ar putea costa sub 100 de euro
Românul ăsta mare şi prost Ce a putut spune acum despre Ilie Năstase...
Românul ăsta mare şi prost Ce a putut spune acum despre Ilie Năstase multimilionarul celebru care l-a jignit incalificabil!
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază...
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază sexy s-a pozat! FOTO
Data la care vine adeverința de recalculare a pensiei! Milioane de seniori vor...
Data la care vine adeverința de recalculare a pensiei! Milioane de seniori vor beneficia de majorări, dar nu toți
Cine e soția lui Nicolae Stanciu, românul care a uimit întreaga lume după...
Cine e soția lui Nicolae Stanciu, românul care a uimit întreaga lume după golul de la Euro.
Nicolae Guță, tarif demn de ”rege al manelelor”. Cât cere solistul pentru un...
Nicolae Guță, tarif demn de ”rege al manelelor”. Cât cere solistul pentru un eveniment privat
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca...
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca făcută alături de tatăl ei. Obiceiul de lux moștenit de la mama ei, Monica Gabor
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să...
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să cucerească Odesa: „Zelenski și păpușarii occidentali vor război”
Orașul din România distrus complet de Ceaușescu. Zeci de mii de locuințe au...
Orașul din România distrus complet de Ceaușescu. Zeci de mii de locuințe au fost demolate