Alegeri 2024

Daniel Zamfir (PSD), atac la Rareș Bogdan (PNL): ”Acum, că v-ați văzut cu sacii in căruță vrei să săriți din barca guvernării”

Senatorul PSD a lansat noi atacuri la partenerii de coaliție, luându-l în vizor pe europarlamentarul Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte al liberalilor.
02.07.2024 | 16:11
Daniel Zamfir PSD atac la Rares Bogdan PNL Acum ca vati vazut cu sacii in caruta vrei sa sariti din barca guvernarii
Daniel zamfir, nou atac la Rareș Bogdan Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Daniel Zamfir îl acuză pe liberal de răsuceli „una mai naucitoare ca alta” și susține că, acum, s-a alăturat lui Florin Cîțu și cere ieșirea PNL de la guvernare.

Daniel Zamfir (PSD), atac la Rareș Bogdan (PNL)

Senatorul social-democrat mai spune, într-o postare pe Facebook că liberalii vor să sară din barca guvernării, în ciuda faptului că PSD le-a întins o mână de ajutor în momentul în care se aflau pe marginea prăpastiei.

ADVERTISEMENT

„Să se facă voia lui Rareș, zic! Rareș Bogdan, recordman național la răsuceli, una mai năucitoare ca alta, fără să i se miște un mușchi pe față, l-a reevaluat pe Florin Cîțu și, la unison, zic că PNL trebuie ‘să sară din brațele PSD și să revină ce a fost’.

Adevărat, Rareș, erați praf când, după ce ați prăbușit țara împreună cu neomarxiștii, ați venit să ne rugați – cu Iohannis vârf de lance – să asigurăm stabilitatea țării.

ADVERTISEMENT

V-am aruncat colacul de salvare, deși mulți colegi judecau pragmatic și ar fi vrut să vă lăsăm să vă rupeți gâtul, mai ales că președintele vostru, Iohannis, își făcuse un titlu de glorie că ‘a scăpat țara de PSD’”, a scris Daniel Zamfir în postarea sa.

De ce i-a invitat premierul pe Șoșoacă și Simion la discuții

Social-democratul ironizează liberalii și mai spune că soarta PNL fără PSD va fi să cadă din nou la 15%, acolo unde erau atunci când social-democrații i-au luat în brațe”.

ADVERTISEMENT

„A doua oară, disperați fiind că iese AUR-ul înaintea voastră la europarlamentare, ați țopăit public, disperați, să comasăm europarlamentarele cu localele. Din loialitate și onorabilitate, Marcel Ciolacu i-a aruncat din nou colacul lui Nicolae Ciucă.

Acum că v-ați văzut cu sacii în căruță vi se pare desuet să mai vorbim de stabilitate și vrei să săriți din barca guvernării și să redeveniți ce ați fost. Adică la 15% cât erați când v-am luat noi în brațe. Succes, Rareș!”, a mai scris senatorul PSD.

ADVERTISEMENT

Daniel Zamfir a justificat și invitarea lui George Simion și a Dianei Șoșoacă la consultările de Guvern, pe tema datei alegerilor prezidențiale, afirmând că a fost „una firească”.

De asemenea, senatorul a declarat că gestul premierului de a o săruta pe obraji pe președinta SOS România nu este nimic mai mult decât unul de curtoazie.

„Legitimarea lor nu a fost făcută de domnul Ciolacu, prin invitarea la Guvern, ci a fost făcută de oameni, partidele conduse de ei au fost legitimate prin vot. Șoșoacă și Simion reprezintă o parte a cetățenilor români, care au încredere în ei”, a declarat Zamfir la RFI România.

ADVERTISEMENT