Life

Daniela Condurache, dezvăluiri despre unul dintre cele mai grele momente prin care a trecut: “Era să mă scape, să mă înece”

Daniela Condurache a trecut printr-un moment neplăcut când era foarte mică. Cântăreața de muzică populară a discutat despre copilăria și viața petrecută la țară.
29.06.2022 | 00:20
Daniela Condurache dezvaluiri despre unul dintre cele mai grele momente prin care a trecut Era sa ma scape sa ma inece
Daniela Condurache, dezvăluiri despre copilărie și viața de la țară. Prin ce a trecut cântăreața. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Îndrăgita artistă a făcut dezvăluiri despre unul dintre cele mai grele momente prin care a trecut. Vedeta era să-și piardă viața în urmă cu mulți ani, în timp ce se afla cu mama sa, pe o punte care nu avea deloc stabilitate.

Daniela Condurache, dezvăluiri despre copilărie și viața de la țară. Prin ce a trecut cântăreața

Daniela Condurache a povestit despre relația specială pe care a avut-o cu mama sa, persoana care a salvat-o la un moment dat. Cântăreața de muzică populară s-a bucurat de o copilărie frumoasă, din care a rămas cu foarte multe amintiri.

ADVERTISEMENT

Din păcate, nu toate întâmplările prin care a trecut solista sunt din cele fericite, ci și mai puțin plăcute. Vedeta și-a amintit recent de un moment în care era să se înece, cea care a scăpat-o fiind chiar cea care a adus-o pe lume.

„Făceam foarte multe rele când eram copil. Mă suiam în toți copacii, toate pietroaiele erau ale mele, furam păpușoi din curțile oamenilor, băteam băieții, jucam fotbal. Eram băiețoasă.

ADVERTISEMENT

Am și făcut un cântec despre copilărie intitulat «Când eram doar o copilă». Nu era la noi în sat autobuz, nici măcar asfaltat nu era. Noi, ca să ajungem la școală, trebuia să trecem o punte care se mișca.

Eram cu mama de mână, iar, într-una din dățile alea, când m-a trecut puntea, era să mă scape, să mă înece. Eu eram pe punte și mama, cu niște puteri supranaturale, a trecut și m-a târât și pe mine să ajung pe malul celălalt.

ADVERTISEMENT

Eu m-am dus peste apă și dânsa m-a scăpat de la moarte. A fost o cumpănă”, a povestit cântăreața de muzică populară într-o emisiune de la Etno TV.

Daniela Condurache, relație apropiată cu mama sa

Daniela Condurache a moștenit pasiunea pentru muzică de la ambii părinți, mama fiind cea care a susținut-o enorm în întreaga carieră. Artista a fost sfătuită mereu să învețe o meserie, însă și-a urmat visul și a început să cânte.

ADVERTISEMENT

Femeia a fost cea o ducea la Şcoala de Muzică din Botoşani de două ori pe săptămână, în aceeași perioadă mergând la toate serbările din sat și la numeroase concursuri.

ADVERTISEMENT