Life

Daniela Condurache, la un pas de tragedie în avion! A căzut în gol 2000 de metri. ”Am făcut un atac de panică ce nu mă părăsește!”

Una dintre cele mai de seama reprezentate ale cântecului popular moldovenesc, Daniela Condurache retrăiește de fiecare dată când zboară momenul în care și-a văzut moartea cu ochii.
04.01.2023 | 00:20
Daniela Condurache la un pas de tragedie in avion A cazut in gol 2000 de metri Am facut un atac de panica ce nu ma paraseste
Daniela Condurache, la un pas de tragedie în avion. Sursa foto: facebook/ Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Daniela Condurache, cu o carieră de 47 de ani, este considerată una dintre cele mai de seamă reprezentate ale cântecului popular moldovenesc. Cu toate acestea, viața nu a i-a fost deloc ferită de momente de cumpănă, dar și de clipe de coșmar. Interpreta a fost la un pas de tragedie atunci când avionul în care se afla a căzut în gol 2.000 de metri.

Daniela Condurache și-a văzut moarte cu ochii când a căzut în gol cu avionul

Cunoascuta și apreciata, Daniela Condurache a fost întotdeauna o femeie demnă, care nu a s-a lăsat pusă la pământ de nicio încercare prin care a trecut. Fie ea și în fața morții.

ADVERTISEMENT

În cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, aceasta a făcut mărturisi emoționante despre nenumăratele momente în care viața a pus-o în situații limită.

Așa este și cel în care, în urmă cu ceva ani, pe când se întorcea dintr-un turneu în Australia, a fost la un pas de tragedie în timpul zborului, când avionul în care se afla a căzut în gol 2000 de metri.

ADVERTISEMENT

Din când în când, la un interval de ani, mă urc în avion când sunt pusă în față faptului împlinit!

Însă, tot într-un turneu cu nasa mea, Laura Lavric, am plecat din Iași, am dormit la dansa, ne-am trezit dimineață, am plecat la aeroport, toate bune și frumoase! Nasa mea încurajându-mă: `Hai, mergem, hai că nu se întâmplă nimic! Dacă ferească Dumnezeu murim, murim împreună! Ce ai atâta frică?`

ADVERTISEMENT

Îmi fac vânt eu frumos, mergem la aeroport, întru și stand la rând la bagaje, am început să-mi transpire mâinile, am început să tremur și să mă ia toate căldurile și am avut nevoie de asistență medicală!

M-am urcat în avion, dar numai Dumnezeu știe cum! Eu în avion citesc numai cărticele de rugăciuni! Nu am treaba cu nimeni! Nu vorbesc cu nimeni! Întrebați-l și pe Marcel Pavel!”, a mărturisit artista Daniela Condurache la 40 de întrebări.

ADVERTISEMENT

Puțini știu că, îndrăgită de public prin felul ei de a fi, dar și prin intermediul piesele pe care le interpretează, Daniela Condurache s-a bucurat de un real succes în cadrul concertelor și a emisiunilor televizate, renunțând la viața personală în favoarea carierei.

ADVERTISEMENT