Life

Daniela Crudu, dans erotic pe plajă, de față cu toată lumea prezentă – Video

28.07.2020 | 11:14
Daniela Crudu dans erotic pe plaja de fata cu toata lumea prezenta  Video
Daniela Crudu a făcut senzație pe litoral
ADVERTISEMENT

Daniela Crudu atrage atenția oriunde merge, iar cum bruneta se află pe litoral de câteva zile, s-a gândit să facă show chiar la malul mării.

Astfel, fosta asistentă a lui Capatos s-a filmat în timp ce dansa erotic pe plajă, chiar lângă zecile de oameni prezenți la momentul artistic, fără să-i pese că în jurul ei pot fi chiar și minori.

ADVERTISEMENT

Bruneta a fost alături de sora ei, care o însoțește peste tot în ultima perioadă.

Daniela Crudu, dans lasciv pe litoral

Îmbrăcată într-un costum de baie roșu, bruneta pasionată de dans a făcut un număr inedit chiar pe plajă. Daniela Crudu este talentată de mică, căci ea a fost animatoare cu mulți în urmă, înainte să devină vedetă tv, chiar înainte să apară asistentă la Neatza.

Diva cu forme perfecte are implanturi mamare de la 18 ani, iar în urmă cu câțiva ani și-a schimbat forma sânilor, căci și-a dorit sâni giganți. Astfel, cu sânii din dotare, Daniela Crudu a executat un dans pe ritmul unei melodii în spaniolă, iar cei aflați în jurul ei au asistat la un spectacol gratuit cu vedeta tv.

ADVERTISEMENT

A fost bătută de foștii iubiți

Daniela Crudu a fost de nenumărate ori ținta violențelor domestice, după ce a încasat bătăi serioase de la partenerii ei de viață. După fotbalistul Mihai Costea, fostul iubit croat i-a aplicat o corecție pe care nu o va uita toată viața. Bărbatul a băgat-o în spital cu răni multiple.

 Fostul iubit croat și-a justificat gestul prin faptul că bruneta îi confiscase un bolid de 70.000 de euro.

ADVERTISEMENT

” Am vorbit cu unul dintre cadrele medicale care au fost acolo la momentul la care Daniela Crudu a venit. Este vorba despre un nas fracturat, la care ea va trebui din nou să se opereze, pentru că omul a lovit foarte tare. Nu știu ce înseamnă pentru acest croat două lovituri în bordul mașinii, dar fața Danielei este absolut praf făcută.

Ați aflat despre ochii ei care erau efectiv plini de plăgi și de cheaguri de sânge, în urma acestor lovituri despre care ea vorbește. Când a ajuns Daniela Crudu la acest spital s-a plâns că iubitul croat a bătut-o, dar mai târziu a venit către cadrele medicale cu o explicație mai nuanțată, că poate nu a fost chiar așa, că totuși ar trebui să se gândească mai bine. Nu putem să credem că este decât o chestiune de frică în sufletul Danielei Crudu.”, spunea Cristi Brancu, după ce bruneta a încasat o bătaie severă de la fostul iubit croat, după ce bruneta i-a confiscat acestuia un bolid de 70.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Vedeta și-a îndreptat fizionomia cu o nouă vizită la medicul estetician, iar acum zâmbește fericită, de parcă episodul tragic nu a avut loc.

 

ADVERTISEMENT