Facebook

Daniela Crudu, dezvăluiri despre coşmarul trăit cu Nilă!

După 3 ani de relaţie cu Mihai Costea, din care o jumătate a fost „tradusă” cu o altă femeie, Daniela Crudu a început să vadă şi avantajele statutului de femeie singură. Cel mai mare...
27.10.2014 | 08:42
ADVERTISEMENT

După 3 ani de relaţie cu Mihai Costea, din care o jumătate a fost „tradusă” cu o altă femeie, Daniela Crudu a început să vadă şi avantajele statutului de femeie singură. Cel mai mare cîştig pe care Cruduţa îl are este că în sfărşit a învăţat să folosească din nou reţelele de socializare.

media_141433871651700300

ADVERTISEMENT

Brunetei îi era interzis să folosească Facebook-ul, pentru ca nu cumva să se lase agăţată de vreun bărbat frumos şi cu mulţi bani. Ea a avut un cont oficial pe care din cînd in cînd mai posta cîte ceva, însă niciodată nu stătea de vorbă cu nimeni.

„E cea mai frumoasă perioadă din viaţa mea. Trei ani parcă nici n-am trăit. N-am ştiut ce e ăla Facebook pentru că nu aveam voie să mă ating de el. Acum nu am pe nimeni, însă abia aştept să mă îndrăgostesc din nou. Vreau un bărbat care să-mi excite intelectul, cu care să vorbesc şi care să nu mă plictisească. Săptămîna trecută am avut o prezentare de modă şi am primit şampanie de la admiratorii mei. E altceva”, s-a destăinuit Daniela Crudu unei prietene.

ADVERTISEMENT

media_141433869056944700

Cruduţa a fost săptamîna trecută vedeta unei prezentări care a avut loc într-o cafenea de fiţe din Capitală, şi a reuşit să fure toate privirile bărbaţilor, în ciuda faptului că a avut o concurenţa serioasă. Simona Traşca şi Renata Gheorghe au fost şi ele invitate la eveniment.

Sursă: wowbiz.ro

ADVERTISEMENT

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri