Life

Daniela Crudu face furori cu noul său bolid de lux. Ce mașină și-a cumpărat fosta asistentă TV

05.11.2020 | 18:21
Daniela Crudu face furori cu noul sau bolid de lux Ce masina sia cumparat fosta asistenta TV
Daniela Crudu, o nouă intervenție chirurgicală. Ce a făcut fosta asistentă TV de data aceasta. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Daniela Crudu face furori pe rețelele de socializare cu noua sa achiziție. Fosta asistentă TV și-a cumpărat recent un bolid de lux, pe care îl etalează cu mândrie în mediul online.

Daniela Crudu este o vedetă foarte activă în mediul online, unde are aproape 700.000 de urmăritori. Frumoasa brunetă își surprinde fanii cu fotografii inedite din locații exclusiviste și cu noile ei achiziții.

ADVERTISEMENT

Deși pandemia de coronavirus a reprezentat o perioadă în care multe vedete s-au confruntat cu probleme financiare, acest lucru nu se poate spune și despre Daniela Crudu, care duce o viață lipsită de griji, dovadă fiind imaginile din vacanțele de lux și obiectele vestimentare extrem de scumpe.

Daniela Crudu face furori cu noul său bolid de lux. Ce mașină și-a cumpărat fosta asistentă TV

Carismatica asistentă TV Daniela Crudu trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei, semn că a dat uitării experiențele neplăcute din trecut. Frumoasa brunetă își permite luxul de a face orice își dorește, dovadă fiind hainele sale valoroase, vacanțele la care mulți doar visează și achizițiile scumpe.

ADVERTISEMENT

Fiind implicată în diverse proiecte și trăind din diverse contracte de imagine, vedeta are fonduri suficiente pentru a-și satisface orice moft. Recent, Daniela Crudu și-a surprins urmăritorii de pe rețelele de socializare cu cea mai nouă achiziție. Bruneta și-a cumpărat un bolid de lux, prețul automobilulului ridicându-se la aproape 100.000 de euro.

 

View this post on Instagram

 

Mulțumesc @plusautotrade pentru acest superb BMW X6 ‼️🔥❤️ #always #bmw 🔝 @nstalex #plusautotrade #nr1 💯‼️🔝🔥

A post shared by Daniela Crudu Official (@daniela_crudu_official) on


Reacțiile nu au întârziat să apară, iar fanii tinerei au felicitat-o pe aceasta pentru noua sa achiziție, de vreme ce, cu ajutorul unei astfel de sume fabuloase, oamenii și-ar putea cumpăra o locuință.

ADVERTISEMENT

Nu este un secret faptul că Daniela este pasionată de mașini scumpe, dovadă fiind fotografiile de pe contul ei de Instagram, în care vedeta se pozează adesea lângă automobilele de lux. Se pare, așadar, că fosta asistentă TV și-a atins încă un obiectiv și deține mașina visurilor sale, fiind nerăbdătoare să străbată străzile Capitalei cu noul bolid.