Life

Daniela Crudu, filmată de iubit în ipostaze care vor încinge internetul! – Video

05.07.2020 | 18:06
Daniela Crudu filmata de iubit in ipostaze care vor incinge internetul  Video
Daniela Crudu nu vrea să mai audă de căsătorie. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Daniela Crudu este o împătimită a operațiilor estetice, iar asta pentru a fi în formă mereu, în special vara, când se află la plajă.

Bruneta a renunțat la viața de asistentă pentru a duce o viață departe de lumina reflectoarelor, însă este activă pe internet, unde postează imagini în care apare îmbrăcată sumar, spre deliciul fanilor.

ADVERTISEMENT

Fosta vedetă TV s-a jucat imaginația prietenilor virtuali, după ce a făcut public un filmuleț cu ea în costum de baie.

Daniela Crudu s-a jucat cu imaginația fanilor de pe Instagram

Fosta asistentă a lui Capatos este o persoană dezinvoltă și nu de puține ori a apărut îmbrăcată sumar, ori în rochii sau vestimentații care lăsau la vedere mai mult decât trebuia.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

@crazy_beach_mamaia 🌊🔥☀️ @costume_de_baie_serenity 🐬💙 #startparty #fun #sunnyday🌞 #lovely 🔛🔝 #beachbody

A post shared by Daniela Crudu Official (@daniela_crudu_official) on


Așa s-a întâmplat și în vacanța de la mare, unde s-a distrat pe cinste alături de sora ei, câțiva prieteni și noul iubit.

Daniela Crudu apare îmbrăcată în costum de baie, iar în timp ce stătea într-o poziție menită să atragă toate privirile, bruneta se lasă atinsă pe posterior cu paharul de șampanie rece ca gheața tocmai de către iubitul ei.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

🤪🔥🌊🔛🔝🍍 @costume_de_baie_serenity 📛💙🚀 #girlsjustwannahavefun 🥂 @crazy_beach_mamaia

A post shared by Daniela Crudu Official (@daniela_crudu_official) on

Daniela Crudu este o persoană lipsită de inhibiții și uneori chiar reușește să-i lase pe cei din jur cu gura căscată în ceea ce privește aparițiile sale. Ea a fost ținta mai multor scandaluri, de-a lungul timpului, printre care nenumărate momente în care a fost pozată în stare de ebrietate, ori în numeroasele scandaluri în care lua bătaie de la iubiții ei, printre care Mihai Costea, iar ultimul chiar în 2020, de fostul iubit croat.

” Am vorbit cu unul dintre cadrele medicale care au fost acolo la momentul la care Daniela Crudu a venit. Este vorba despre un nas fracturat, la care ea va trebui din nou să se opereze, pentru că omul a lovit foarte tare. Nu știu ce înseamnă pentru acest croat două lovituri în bordul mașinii, dar fața Danielei este absolut praf făcută.

ADVERTISEMENT

Ați aflat despre ochii ei care erau efectiv plini de plăgi și de cheaguri de sânge, în urma acestor lovituri despre care ea vorbește. Când a ajuns Daniela Crudu la acest spital s-a plâns că iubitul croat a bătut-o, dar mai târziu a venit către cadrele medicale cu o explicație mai nuanțată, că poate nu a fost chiar așa, că totuși ar trebui să se gândească mai bine. Nu putem să credem că este decât o chestiune de frică în sufletul Danielei Crudu.”, spunea Cristi Brancu, după ce bruneta a încasat o bătaie severă de la fostul iubit croat, după ce bruneta i-a confiscat acestuia un bolid de 70.000 de euro.

După acest episod, Crudu a mers la medicul estetician. Ea este adepta intervențiilor estetice dinainte de bătaia încasată. Daniela are implanturi mamare, și-a operat gușa și nasul, injecții cu acid hialuronic în buze și botox în pomeți și frunte.

ADVERTISEMENT