Life

Daniela Crudu, imagine de mii de like-uri. Cât de bine arată fosta asistentă TV în costum de baie

24.09.2020 | 12:34
Daniela Crudu imagine de mii de likeuri Cat de bine arata fosta asistenta TV in costum de baie
ADVERTISEMENT

Daniela Crudu se mândrește cu un trup tras prin inel și un abdomen plat, fără niciun pic de grăsime, imaginile cu ea făcând furori în mediul online. La fel s-a întâmplat recent când fosta asistentă TV a postat o fotografie în care apare nu oricum, ci în costum de baie.

Fosta vecină de la „Neatza cu Răzvan și Dani” arată impecabil la cei 31 de ani și nu doar datorită operațiilor estetice, ci și orelor petrecute în sala de fitness, acolo unde frumoasa brunetă merge frecvent pentru a avea un abdomen perfect tonifiat.

ADVERTISEMENT

Sigură pe imaginea ei ireproșabilă, Daniela Crudu a publicat pe Instagram o imagine în care se delectează cu dulciuri și șampanie fină. Vedeta se bucură de ultimele zile călduroase, fanii fiind de-a dreptul încântați de apariția sa senzuală.

Daniela Crudu, apariție de senzație la plajă. Cum arată în costum de baie

Fosta concurentă de la „Asia Express” este cunoscută pentru apariții incendiare, Daniela Crudu obișnuind să le arate fanilor cum arată cu cât mai puține piese vestimentare, în special în lenjerie intimă la primele ore ale dimineții sau în costum de baie, la plajă.

ADVERTISEMENT

Postarea în care bruneta apare într-un costum de baie din două piese și cu o farfurie cu prăjituri pe picioare a strâns peste 15.000 de aprecieri și numeroase mesaje, printre acestea numărându-se: „ești faină tare”, „booom?❤️”, „bine fată” sau „ai atins perfecțiunea”.

Fosta asistentă TV are grijă de imaginea sa pentru că datorită ei, practic, trăiește. De-a lungul anilor a recurs la sport și a avut grijă să aibă o alimentație cât mai sănătoasă.
Daniela Crudu, în costum de baie
Daniela Crudu, în costum de baie. Sursa foto: Instagram.com

Daniela Crudu, obsedată de slăbit și imagine impecabilă?

Pentru că aparițiile pe micile ecrane cer o imagine impecabilă, Daniela Crudu a mărturisit la un moment dat că a avut perioade în care se înfometa sau lua pastile pentru a da jos kilogramele în plus.
Din cauza aceasta a avut și câteva probleme medicale, confruntându-se cu căderea părului și a genelor, mai ales că ani buni a purtat extensii și gene false.
Surse din cercul brunetei au dezvăluit pentru libertatea.ro că, fosta concurentă de la Antena 1 a consumat o vreme pilule a căror substanță activă îi inhibă orice senzație de foame.