Life

Daniela Crudu, în lacrimi în emisiunea Poftiți pe la noi. Ce i-a făcut Nea Mărin: “Nu mă jignești în halul ăsta”

Daniela Crudu a făcut o criză de nervi în timpul emisiunii Poftiți pe la noi. Un comentariu făcut de Nea Mărin a supărat-o foarte tare și nu a putut să-și stăpânească lacrimile.
18.01.2022 | 11:26
Daniela Crudu in lacrimi in emisiunea Poftiti pe la noi Ce ia facut Nea Marin Nu ma jignesti in halul asta
Daniela Crudu, în lacrimi în emisiunea Poftiți pe la noi. Sursă foto: Antena 1
ADVERTISEMENT

Un moment total neașteptat a avut loc în ediția din 17 ianuarie a emisiunii Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară.

Nea Mărin a rugat-o pe Daniela Crudu să-i arate o fotografie mai veche cu ea, de pe vremea când nu avea operații estetice.

ADVERTISEMENT

Bruneta a scos imediat o poză și i-a arătat-o, dar comentariul făcut de cunoscutul prezentator a deranjat-o extrem de tare. Nu s-a putut stăpâni și a început să țipe și să plângă.

Daniela Crudu, în lacrimi în emisiunea Poftiți pe la noi. Ce i-a făcut Nea Mărin: “Nu mă jignești în halul ăsta”

Daniela Crudu a fost protagonista unui moment neașteptat în cadrul emisiunii Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară de la Antena 1. Nea Mărin și restul vedetelor stăteau la masă liniștiți și nimic nu anunța ceea ce s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul a rugat-o pe Daniela Crudu să-i arate o fotografie cu ea din perioada în care nu suferise operații estetice.

“Arată-mi și mie o fotografie cu tine înainte să te ciopârțești. Eu vreau să te văd”, a rugat-o Nea Mărin pe brunetă în cadrul emisiunii Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară.  

ADVERTISEMENT

Aceasta a scos imediat telefonul și le-a arătat o fotografie de când avea 18 ani.

“Arăta atât de bine Cruduța înainte, era un copil din ăla pur, curat, era frumoasă! Mie îmi plăcea de ea cum era!”, a spus acesta.

Comentariul făcut de Nea Mărin a supărat-o extrem de tare și a făcut o criză de nervi. A aruncat florile de pe masă, a dat cu geanta de pământ, a început să țipe, iar apoi a izbucnit în lacrimi. Liviu Vârciu a încercat să o calmeze, dar nu a reușit.

ADVERTISEMENT

“A zis-o cu răutate. Pe mine nu mă jignește nimeni în halul ăsta. Până când? Eu te respect, dar nu mă jignești în halul ăsta! Până când? Până când să te suport? Cum să spui așa? Eu sunt fată bună, mă faci nasoală, mă faci… Nu mai vreau! Gata. Nu mai vreau să stau”, a spus vedeta.

După ce a stat retrasă un timp, a revenit în restaurant și s-a împăcat cu Nea Mărin.

“Și din mine a ieșit Ferentariul, pot să spun lucrul asta și să recunosc. Dar și matale trebuie să recunoști că ai exagerat. Când eu am investit atâta în mine, tu să spui că arătat nasol și că sunt nasoală?”, a mai spus Cruduța.

ADVERTISEMENT