Cruduţa, în ipostaze extrem de SEXY după despărţire!

Cui îi era dor de vechea Cruduţa?! Despărţirea de Nilă nu a aruncat-o pe Daniela în depresie, ci, în mod surprinzător, i-a redat pofta molipsitoare de viaţă. În ciuda fostului iubit...
14.10.2014 | 22:00
Cruduta in ipostaze extrem de SEXY dupa despartire

Cui îi era dor de vechea Cruduţa?! Despărţirea de Nilă nu a aruncat-o pe Daniela în depresie, ci, în mod surprinzător, i-a redat pofta molipsitoare de viaţă. În ciuda fostului iubit infidel, Cruduţa face acum tot ce acesta îi interzisese. Pe scurt, are undă verde la distracţie!

1

Cei patru ani de relaţie şi serile în care îşi aştepta, cuminţică, bărbatul acasă cu mâncare caldă au rămas acum doar o amintire pentru Daniela Crudu. Înşelată la greu şi dezamăgită în dragoste, Daniela (25 de ani) i-o plăteşte acum fotbalistului Mihai Costea (26 de ani) cu sânge rece.

hot-daniela-crudu

Nu numai că respinge orice şansă de împăcare, dar, cum răzbunarea e cea mai dulce, a revenit la vechile ei metehne, care-l scoteau din minţi pe Costea.

2

Cruduţa nu s-a lăsat pradă depresiei şi în loc să ude pernele cu lacrimi amare, ea se distrează de mama focului şi face acum tot ce Nilă i-a interzis în timpul relaţiei lor. Primul pas a fost să-şi deschidă un cont personal de Facebook, apoi unul de Instagram, unde zilnic postează poze sexy, cu sânii pe afară.

3

Nici seara Cruduţa nu are astâmpăr şi a început din nou să anime cluburile, ca-n vremurile bune, când era senzaţia petrecerilor din oraş.

7

Chiar weekend-ul trecut a ieşit cu o prietenă şi şi-au făcut de cap toată noaptea. Duminică seara, a fost ziua tatălui ei, Nelu Crudu (54 de ani), prilej pentru brunetă să o facă lată. Şi-a chemat toţi prietenii în casa părintească din Ferentari şi au încins un bairam pe cinste. Alcoolul a curs în valuri, iar cheful a ţinut până în zori, semn că Daniela are din nou un “prieten” de nădejde: licorile bahice!

6

Bruneta şi-a redeschis contul de Facebook şi şi-a făcut un cont şi pe Instagram, reţele sociale unde postează o mulţime de poze provocatoare. În timpul relaţiei cu Nilă, Daniela primise interzis de la acesta să-şi mai expună viaţa în lumea virtuală.

daniela-crudu_22_4e06a50504

Despre poze sexy nici nu se mai punea problema, Costea fiind extrem de gelos.

8

A chefuit cu alcool de ziua tatălui ei, băutura fiind un obicei vechi, pe care Cruduţa îl reactivează după despărţirea de Mihai Costea. Acesta din urmă nu a mai lăsat-o să consume alcool, pentru că, în momentele de euforie, Daniela devenea foarte dezinhibată.

sursa: click.ro