Life
notix pixel id

Daniela Crudu recunoaşte că a luat-o pe cărări greşite în adolescenţă: ”La 13-14 ani, ce minte să ai?”

Daniela Crudu postat un mesaj din care reies regrete vizavi alegerile din carieră şi felul în care a răsplătit „încrederea unor oameni”.
02.03.2018 | 11:38
Daniela Crudu recunoaşte că a luat-o pe cărări greşite în adolescenţă: ”La 13-14 ani, ce minte să ai?”

Daniela Crudu a decis să fie foarte sinceră şi a dat în scris, pe internet, faptul că regretă unele decizii referitoare la carieră. „Cel mai mare regret este că nu am ştiut să controlez anumite perioade din viaţa mea, care mi-ar fi putut aduce multe avantaje. Ar fi putut să mă ridice mult profesional”, evaluează vedeta.

De asemenea, cea alintată de fani Cruduţa s-a referit cu onestitate şi la felul în care a răsplătit încrederea acordată. „Au fost mulţi oameni care mi-au acordat încredere maximă, iar eu nu am tratat situaţia cu seriozitate, nu am ştiut să profit de moment. Deci poate că regret că nu m-am implicat şi nu am conştientizat pe moment câte credite mi-au dat anumite persoane”, a scris Daniela Crudu pe Instagram.

Momentul de sinceritate pare să fie o continuare a unuia anterior, în care vedeta vorbea despre faptul că nu a avut o mamă care s-o îndrume, de aici poate şi faptul că a luat-o pe căi greşite de la o vârstă fragedă. „Nu e usor să creşti fără mamă, fără cineva care să îţi dea sfaturi, să te înveţe pe ce drum să o iei. La 13, 14 ani, ce minte să avem să ne dăm seama ce este bine şi ce este rău?”, a povestit Daniela.

Sursă: www.libertatea.ro

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri