News

Daniela Crudu, ANUNŢ uluitor: “Mă MĂRIT!”

Daniela Crudu a revenit la "Un Show păcătos", iar începutul de an pare să îi priască de minune fostei iubite a fotbalistui Stelei, Mihai Costea! Cruduţa a trecut cu bine peste despărţirea cu...
10.01.2015 | 11:06

Daniela Crudu a revenit la “Un Show păcătos”, iar începutul de an pare să îi priască de minune fostei iubite a fotbalistui Stelei, Mihai Costea! Cruduţa a trecut cu bine peste despărţirea cu năbădăi de “Nilă” şi are planuri mari în 2015!

Daniela Crudu a acordat un interviu în perioada sărbătorilor de iarnă, în care a vorbit despre ce vrea de la noul an. Cruduţa, care a fost reinstalată în postul de asistentă a lui Dan Capatos în emisiunea “Un show păcătos”, şi-a petrecut Crăciunul în familie, iar cumpăna dintre ani a prins-o în club, alături de prieteni.

ANDREEA BĂLAN S-A DEZBRĂCAT DUPĂ SHOWUL NEBUN DE REVELION! E GOALĂ PUŞCĂ!!!

10899804_759719187415970_870672987_n

“De Crăciun am primit flori, parfumuri şi foarte multă mîncare tradiţională de la toţi prietenii şi de la vecini. Ei ştiu că nu am timp să gătesc şi mi-au făcut astfel o surpriză. Crăciunul l-am petrecut alături de sora şi de tatăl meu, plus cei trei căţeluşi. Prefer Crăciunul tradiţional pentru că îmi plac foarte mult sărbătorile în care e zăpadă din belşug, în care merg la munte să mă dau cu snow-mobilul şi cu ATV-ul”, a spus Cruduţa pentru revista Click TV.

ŞTIREA CARE A ŞOCAT INTERNETUL: “CÎNTĂREAŢA DENISA A MURIT!”

14-CRUDUTA-03_6ad68d4eff

Citeşte şi: Haos la Steaua! Un TITULAR, dat AFARA pentru că s-a iubit cu MEMELUŞA!

“Vreau să-mi întemeiez o familie!”

Cruduţa şi-a petrecut noaptea dintre ani alături de prietenii pe care îi cunoaşte de mai bine de zece ani şi cărora le-a împărtăşit visul ei: “Îmi doresc ca în viitor să-mi întemeiez o familie”, a spus Daniela, care speră ca în acest an să evolueze şi mai mult pe plan profesional. Noua asistentă a lui Capatos le-a transmis şi un mesaj pentru acest an fanilor săi, care au apreciat mutarea: “Vă doresc ca în noul an să fiţi mai iubitori, să iertaţi, să călătoriţi şi să zîmbiţi mai mult. Să fiţi mai curajoşi şi să speraţi la mai mult!”

VIDEO 18+ NECENZURAT / CUM ŞI-A UMILIT BENDEAC IUBITA, ROXANA VANCEA!!! A FILMAT TOT!!

10-Cruduta-foto-by-Casino-Life_Business-Magazine_2_62f7b5396a

VESTE GROAZNICĂ PENTRU ANDREEA MANTEA!!! “SUSPECTĂ DE CANCER!!!”

daniela_crudu_57367800 10-cruduta_01_c453e9c589