Life

Daniela Crudu, primele imagini cu burtica de gravidă. Fosta asistentă TV este însărcinată în 5 luni

Daniela Crudu este însărcinată în 5 luni și a postat mai multe imagini cu burtica de gravidă. Fosta asistentă TV este în culmea fericirii.
19.01.2023 | 15:02
Daniela Crudu primele imagini cu burtica de gravida Fosta asistenta TV este insarcinata in 5 luni
Daniela Crudu este însărcinat în 5 luni. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Daniela Crudu va deveni mamă anul acesta și a postat mai multe imagini care îi scot în evidență burtica de gravidă. Vedeta mai are câteva luni până când va aduce pe lume primul ei copil.

Daniela Crudu, imagini cu burtica de gravidă. Cum arată acum fosta asistentă TV, însărcinată în 5 luni

În urmă cu câteva luni, Daniela Crudu a dezvăluit că este însărcinată, iar tatăl copilului este iubitul cu care fosta asistentă TV este împreună de mai bine de un an. Bărbatul nu este în lumina reflectoarelor, însă o susține pe vedetă în tot ceea ce face.

ADVERTISEMENT

Luna trecută, în cadrul emisiunii Xtra Night Show, Daniela Crudu a dezvăluit că va avea o fetiță. Inițial, vedeta a fost discretă și nu și-a dezvăluit sarcina, însă acum se fotografiază cu burtica de gravidă la vedere.

De Crăciun, bruneta a realizat un pictorial în lenjerie, în care și sarcina este vizibilă. De asemenea, vedeta a apărut într-un videoclip în care a purtat un compleu alb mulat, care i-a scos burtica de gravidă în evidență.

ADVERTISEMENT

Deși va deveni mamă anul acesta, Daniela Crudu încă postează conținut pe platforma pentru adulți OnlyFans. Bruneta a declarat că iubitul ei nu este gelos din acest motiv și o susține.

Ce probleme a avut Daniela Crudu în timpul sarcinii

Daniela Crudu va naște în luna mai. Primele luni de sarcină nu au fost foarte ușoare pentru vedetă, care s-a confruntat cu stări de rău.

ADVERTISEMENT

“Când îmi e rău îmi vine să stau numai în pat, să zac…să nu mai mișc deloc pentru că mă ia cu amețeală și mă ia cu leșin, îmi vine să vomit… mi-e rău.”, a declarat ea în cadrul unui interviu, potrivit click.ro.

În plus, deși înainte obișnuia să consume multă carne, de când este însărcinată nu-i mai place deloc. Acum încearcă să mănânce mai mult și să aibă grijă de corpul ei, mai ales că va deveni mamă peste doar câteva luni.

ADVERTISEMENT

Fosta asistentă a lui Dan Capatos a ales numele copilului din timp. Astfel, fetița ei se va numi Daiana. Daniela Crudu a aflat sexul bebelușului în America, prin intermediul testului Harmony.

ADVERTISEMENT