Life

Daniela Crudu, reacție uluitoare după ce 50 Cent a declarat că o place: „Poate se lipește ceva”

21.10.2020 | 10:11
Daniela Crudu reactie uluitoare dupa ce 50 Cent a declarat ca o place Poate se lipeste ceva
ADVERTISEMENT

Daniela Crudu a ajuns la inima rapper-ului american 50 Cent. Cântărețul de peste Ocean a postat o fotografie cu fosta asistentă a lui Dan Capatos, arătându-se impresionat de formele ei, iar bruneta nu a întârziat să reacționeze.

Daniela Crudu reacționează la postarea lui 50 Cent

Plăcut surprinsă de faptul că americanul este atras de ea, vedeta a făcut o declarație mai în glumă, mai în serios și spune că poate se va lipi ceva între ei.

ADVERTISEMENT

Primul lucru pe care trebuie să îl facă 50 Cent pentru a ajunge la inima asistentei de televiziune este să îi distribuie anumite postări. Daniela a spus că acesta ar putea să o ajute cu un share, având în vedere numărul mare de persoane care îl urmăresc, comparativ cu fanii de pe plaiurile mioritice ale vedetei Antenei 1.

„Mi-ați dat o idee super. Să-i zic lui 50 CENT să distribuie și o postare cu mașina mea, poate se lipește ceva. 50 CENT, sunt eu Daniela. Daniela din Ferentari și asta e mașina mea! Please, share, dacă tot ești băiat bun”, a declarat Daniela Crudu amuzată despre cum a ajuns numele ei pe buzele cântărețului.

ADVERTISEMENT

Fosta asistentă tv, schimbată de intervențiile estetice

Nu e de mirare că Daniela, zisă și Cruduța, are tot mai mare lipici la bărbați. Se pare că operațiile estetice pe care și le-a făcut în ultimii 10 ani sunt pe placul multora, fața ei fiind complet transformată față de cum arăta la începuturile carierei în modelling și televiziune.

Daniela a apelat la mai multe intervenții estetice: implanturi mamare, tratamente speciale pentru întinderea față, eliminarea pungilor de sub ochi, rinoplastie, reparația bărbiei, mărire de buze, accentuarea sprâncenelor și, nu în ultimul rând, fațetele dentare.

ADVERTISEMENT

Toate aceste intervenții făcute în timp au schimbat-o pe Daniela, diva de la „Un show păcătos” neavând nicio legătură cu tânăra care îi făcea pe români să râdă cu umorul ei involuntar în primele apariții televizate. Practic, din tot ce a câștigat în televiziune și modă, Daniela a investit în fizicul ei.

Nu toată lumea o apreciază pentru felul în care arată, însă nici nu mai contează câtă vreme este curtată de artiști celebri precum 50 Cent!

ADVERTISEMENT