Life

Daniela Crudu și-a tunat bolidul de lux. Cum arată mașina vedetei acum

22.11.2020 | 17:55
Daniela Crudu sia tunat bolidul de lux Cum arata masina vedetei acum
ADVERTISEMENT

Daniela Crudu și-a achiziționat recent un bolid de lux pe care în urmă cu foarte puțin timp l-a tunat. Fosta asistentă TV i-a adus mașinii câteva mici îmbunătățiri, bruneta nefiind mulțumită în totalitate de autoturismul care se ridică la prețul de aproape 100.000 de euro. 

Vedeta și-a personalizat autoturismul într-o nuanță care să-i reflecte întocmai personalitatea. Mai exact, fosta asistentă de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a optat pentru culoarea albastru deschis care reflectă lumina soarelui perfect.

ADVERTISEMENT

Și pentru că nu era de ajuns mașina are acum și sclipici, Daniela Crudu fiind extrem de mândră de alegerea făcută. Fosta asistentă de la „Un show păcătos” le-a arătat fanilor de pe rețelele de socializare rezultatul final, declarând că lumea întoarce capul când îi vede autoturismul pe stradă.

Daniela Crudu, îmbunătățiri la noua mașină. Ce i-a schimbat

„Ce credeți? Mașinuța este gata, uitați cum arată… Deci e bombă, bombă cu ceas. Uitați cum sclipește… Doamne, deci nu mai pot, mor de ea. Este superbă, mulțumesc, vă iubesc! 

ADVERTISEMENT

Sunt cea mai fericită, ia uitați, oglinzile mi le-au făcut negre. Aici, bara în față este tot neagră. Deci, sunt cea mai tare din parcare ca să știți. Și o să-i schimb și numerele.

Am cea mai tare mașinuță, nu vreți să știți, toată lumea se uită la ea și o admiră pentru că strălucește într-un mare fel, super drăguț”, a spus Daniela Crudu în mediul online, vizibil fericită de mașina sa nouă.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Daniela Crudu Official (@daniela_crudu_official)


Frumoasa brunetă este în culmea fericirii de când și-a achiziționat noua mașină și nu dă semne că ar avea probleme financiare din cauza pandemiei de coronavirus.

Vedeta o duce extrem de bine în ultima perioadă și își face toate poftele, mai ales când vine vorba de vacanțe de lux peste hotare. Daniela Crudu nu duce lipsă de proiecte, mai ales că este una dintre divele care fac frecvent reclame la produse sau branduri.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la „Asia Express” nu este singura vedetă din lumea mondenă care și-a tunat autoturismul, printre acestea numărându-se cântăreața Mira, actorul Mihai Bendeac sau fosta soție a lui Culiță Sterp, Carmen de la Sălciua.

ADVERTISEMENT