Life

Daniela Gyorfi a ajuns în ghearele depresiei. Dezvăluiri tulburătoare făcute de cântăreață

24.03.2021 | 14:21
Daniela Gyorfi a ajuns in ghearele depresiei Dezvaluiri tulburatoare facute de cantareata
ADVERTISEMENT

Cântăreața Daniela Gyorfi a făcut mărturisiri despre episoadele dificile pe care le traversează, de un an de zile. A sperat, la fel ca multe vedete de la noi, că lucrurile se vor îmbunătăți și că va putea reveni pe o scenă, dar perioada de pandemie nu pare că se va încheia prea curând.

Daniela Gyorfi a fost prezentă, miercuri, în emisiunea Vorbește Lumea, acolo unde a discutat cu Lora și Cove despre cum a afectat-o pandemia de Covid-19. Solistei i-a fost dificil să își păstreze optimismul și spune că a avut momente când nu a dorit să se dea jos din pat.

ADVERTISEMENT

A fost însă încurajată de faptul că are acasă o fetiță minunată, dar și un partener iubitor, care au susținut-o și când i-a fost cel mai greu. Vedeta a mai adăugat că a fost la un pas să facă o achiziție importantă, dar s-a oprit la timp, pentru că nu știa cât de mult o să fie afectată pe plan financiar.

Daniela Gyorfi, la pământ din pricina pandemiei. Prin ce trece solista

La fel ca mulți artiști de la noi, Daniela Gyorfi a traversat o situație fără precedent. Din cauza pandemiei, angajamentele profesionale au fost anulate și, pentru că nu a mai avut concerte ca altădată, solista de muzică de petrecere a intrat într-o cruntă depresie.

ADVERTISEMENT

Daniela Gyorfi a spus, în cadrul apariției sale de pe PRO TV, că nu se aștepta să fie atât de afectată și a avut noroc că a avut câteva economii pentru zilele negre.

Vedeta a mai adăugat că are un mare noroc, prin faptul că fetița ei, Maria, nu este un copil pretențios și nu îi cere aproape niciodată ceva din ce nu și-ar putea permite.

ADVERTISEMENT
Daniela Gyorfi a ajuns în ghearele depresiei. Dezvăluiri tulburătoare făcute de cântăreață
Daniela Gyorfi a povestit prin ce trece din cauza depresiei și a lipsei de concerte, într-o apariție de la Vorbește Lumea (sursă foto: captură Instagram)

“Sunt în depresie de ceva timp. Totul s-a scumpit de un an încoace, iar acum se adună toate frustrările astea. Nu am mai făcut nici melodii, nici videoclipuri, evenimente nu am avut…

Voi nu ați simțit ceea ce am simțit noi, în mare parte, pentru că voi ați avut activitate, dar nu-ți mai vine să te trezești de o supărare, așa că nu poți să profesezi. Nici nu am sărăcit, dar nici nu m-am îmbogățit, ca artist este foarte greu. Mi-e dor de persoanele cu care mă întâlneam la diverse spectacole.

ADVERTISEMENT

Nu mă văd artist stând în fața unei camere, deși am văzut că se practică și cântatul online. Nu se compară cu activitățile noastre live. Au fost momente când nu voiam să mă dau jos din pat”, a povestit Daniela Gyorfi, la Vorbește Lumea.

ADVERTISEMENT