Life

Daniela Gyorfi a lămurit misterul. Ce face în fiecare zi ca să arate așa de bine. Are 49 de kilograme la 51 de ani

14.07.2020 | 07:56
Daniela Gyorfi a lamurit misterul Ce face in fiecare zi ca sa arate asa de bine Are 49 de kilograme la 51 de ani
Daniela Gyorfi a avut Covid-19. Vedeta a ținut totul secret. „M-am refăcut un pic mai greu” Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Daniela Gyorfi arată impecabil la vârsta de 51 de ani. Cântăreața a fost surprinsă zilele trecute pe litoralul românesc într-o formă fizică de invidiat, fanii fiind curioși cum reușește să arate atât de bine.

Îndrăgita artistă a mărturisit că are un regim alimentar bazat mai mult de fructe, legume și salate, așadar nu exagerează cu mâncarea, deși uneori spune că mai poftește la clătite, pizza sau paste.

ADVERTISEMENT

Aceasta recunoaște că și sportul o ajută foarte mult. Pentru că nu reușește să ajungă la sală ca pe vremuri, Daniela Gyorfi recurge la împachetări cu ciocolată sau vin roșu pentru a topi celulita și kilogramele în plus.

Cum se menține în formă cântăreața Daniela Gyorfi. Artista are 51 de ani

Daniela Gyorfi a declarat că are o greutate de 49 de kilograme, la o înălțime de 1,64 m fiind extrem de mulțumită de felul în care arată. Aceasta a povestit cum reușește să se mențină în formă maximă, dar și care sunt procedurile la care apelează.

ADVERTISEMENT

„Toate procedurile pe care le fac pentru întreținere le-am pus pe pagina mea de Instagram și vă puteți uita acolo. Chiar acum sunt la un salon de beauty și fac împachetări cu vin, la 70 grade, stau 45 de minute.

Topește celulita, te întinerește și are mare impact asupra pielii. Am mai făcut și împachetări cu ciocolată, dar nu au dat așa randament ca cele cu vin roșu (n.r. vinul roșu este tonifiant, antioxidant, remodelant, regenerativ, anticelulitic, relaxant, exfoliant).

ADVERTISEMENT

Fac tratamente corporale o dată pe săptămână. Nu sunt exagerate, ci de bun simț, în general vacuum și diverse împachetări! Am grijă la dietă, la ce mănânc. Mănânc multe fructe, legume, salate multe în perioada asta, pește, fructe de mare.

Mai scap și la o pizza, îmi plac și mie clătitele, cartofii prăjiți, mai mănânc și paste câteodată, dar nu zi de zi. Sunt zile în care mănânc și zile în care nu mănânc!”, a mărturisit artista pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Cunoscuta cântăreață și-a reluat activitatea și se află de două săptămâni la malul mării unde între concerte se relaxează și se stă la plajă. Artista este însoțită de soț, George Tal, dar și de fetița lor, Maria, care se bucură de timpul petrecut alături de părinți.

View this post on Instagram

#☀#🔥🔥🔥🔥🔥

A post shared by DANIELA GYORFI official (@danielagyorfi) on

ADVERTISEMENT
Tags: