Life

Daniela Gyorfi, de nerecunoscut! Cum arată vedeta după mai multe intervenţii estetice

22.08.2020 | 17:45
Daniela Gyorfi de nerecunoscut Cum arata vedeta dupa mai multe interventii estetice
ADVERTISEMENT

Daniela Gyorfi este o artistă consacrată a muzicii de petrecere, iar pentru că anii trecut, vedeta a apelat la chirurgia estetică, iar din cauza operațiilor estetice a ajuns de nerecunoscut.

Artista nu s-a sfiit să apeleze la bisturiu în momentul în care a simţit nevoia să îşi schimbe aspectul fizic, chiar dacă a exagerat cu intervențiile făcute de-a lungul anilor.

ADVERTISEMENT

Cântăreaţa a precizat în nenumărate rânduri că se simte bine în pielea ei şi chiar mai tânără decât vârsta pe care o are. La 51 de ani, vedeta se simte mai frumoasă ca oricând.

Ce operaţii estetice are Daniela Gyorfi

Cântăreaţa de muzică de petrecere se inhibă atunci când este întrebată câte operaţii estetice are, spunând că şi-a asumat fiecare intervenţie pe care şi-a facut-o de-a lungul anilor, însă nu vrea să vorbească prea mult despre acest subiect sensibil.

ADVERTISEMENT

„ Când aud asta, pe mine mă apucă nervii, pentru că m-am săturat să spun că nu am. Ce am avut mi-am asumat.”,  a spus Daniela conform Avantaje.ro

Daniela Gyorfi, cântăreaţă
Daniela Gyorfi, de nerecumoscut, ce intervenţii estetice are artista
Sura foto: Instagram

Daniela Gyorfi  este asumată în toate deciziile pe care le ia, chiar ea a recunoscut că şi-a făcut implant mamar şi operaţie la nas, precum şi mai multe intervenţii de mărire a buzelor, care nu au fost reuşite din prima.

ADVERTISEMENT

 „ Eu am fost prima care am supus că mi-am făcut operaţie la sâni. Mi-am mai făcut o operaţie la nas. Mi-am mai făcut buzele, mi le-am mai și stricat.”, a declarat vedeta pentru sursa menționată.

Daniela Gyorfi, pe urmele Priscilei Presley

Artista este cât pe ce să calce pe urmele Priscilei Presley din cauza intervenţiilor estetice la care s-a supus de-a lungul timpului şi a devenit de nerecunoscut.

ADVERTISEMENT

Daniela a fost crtiticată aspru de fani pe site-urile de socializare pentru operaţiile pe care le-a făcut, spunându-i că s-a mutilat. Vedeta nu ia în considerare ce spun gurile rele şi se simte bine în pilea ei, ba chiar ea spune că nu este nimic rău să ai grijă de tine şi să te operezi.

Daniela Gyorfi este cântăreaţă de muzică uşoară şi manele, debutul în carieră a avut loc în 1991 la festivaul de la Mamaia.

Cântăreaţa este împreună cu George Tal de 15 ani, deşi el a cerut-o de mai multe ori de soţie, Daniela a refuzat. Cei doi au avut o relaţie tumultoasă, cu despărţiri şi împăcări, iar din rodul iubirii lor a luat naştere fiica lor Maria, care acum are 9 ani.

ADVERTISEMENT