Life

Daniela Gyorfi, luată la întrebări de Denise Rifai: „V-a lovit vreodată un bărbat?”

Daniela Gyorfi este noua invitată a prezentatoarei Denise Rifai, în emisiunea „40 de întrebări” de la Kanal D. Cântăreața de manele își va pune viața pe masă așa cum n-a făcut-o niciodată.
07.07.2022 | 11:09
Daniela Gyorfi luata la intrebari de Denise Rifai Va lovit vreodata un barbat
Daniela Gyorfi, în platoul emisiunii 40 de întrebări, prezentată de Denise Rifai. Foto: Kanal D
ADVERTISEMENT

Daniela Gyorfi răspunde la cele mai dure întrebări, puse de Denise Rifai, într-una din edițiile incendiare ale acestui sezon. Printre cele 40 de curiozități se numără teme precum relațiile sale amoroase. A mai vorbot și de suferința provocată de pierderea mamei sale și, evident, succesul ei în lumea manelelor.

Daniela Gyorfi, invitată în emisiunea lui Denise Rifai

Cântăreața de muzică de petrecere a izbucnit, la un moment dat, în lacrimi, atunci când și-a amintit de mama ei, care s-a stins din viață în urmă cu ceva ani. Vedeta a spus că nu va uita momentele pe care le-a petrecut cu femeia care i-a dat viață. Nu va șterge din minte nici faptul că familia ei s-a chinuit din greu să o crească, având niște condiții destul de modeste.

ADVERTISEMENT

Sărăcia și suferințele de zi cu zi au ambiționat-o, însă, pe artistă. Și-a dovedit că poate face față provocărilor, iar azi e una dintre cele mai căutate cântărețe de muzică de petrecere de la noi.

„Cum este Daniela Gyorfi cu adevărat?”; “Ce v-a învățat sărăcia?”, “Cum v-a schimbat suferința?”, “Este pictorialul din Playboy cea mai mare greșeală din cariera dumneavoastră?”, “V-a lovit vreodată un bărbat?”, “V-au salvat manelele cariera?”, “Sunteți mulțumită de cum v-au schimbat operațiile estetice?”, “Ce regretați că ați făcut?”, sunt câteva dintre întrebările puse de Denise Rifai în noua ediție „40 de întrebări”.

ADVERTISEMENT

„Dacă voia să mă violeze, mă viola”

„Tot ce am făcut în viața mea a fost pe multă muncă, lacrimi. De șuturi în fund nu mai zic”, s-a descris Daniela Gyorfi în fața prezentatoarei de la Kanal D.

Întrebată dacă a învățat ceva din faptul că a trăit o bună perioadă a vieții sale în sărăcie, Gyorfi a spus cu sinceritate: „Eu n-am uitat niciodată de unde am plecat. N-am uitat niciodată că am dormit cu mama”.

ADVERTISEMENT

Artista a făcut și o confesiune destul de șocantă despre una din persoanele care a ridicat mâna la ea. „Vă dați seama că dacă voia să mă violeze, mă viola”, a spus ea.

Emisiunea „40 de întrebăti” este difuzată în fiecare duminică, de la ora 22:30, la Kanal D.