Life

Daniela Gyorfi, răspuns dur pentru criticile despre operațiile estetice: ”Sunt oameni care nu au ce face”

05.11.2020 | 15:40
Daniela Gyorfi raspuns dur pentru criticile despre operatiile estetice Sunt oameni care nu au ce face
ADVERTISEMENT

De-a lungul timpului, Daniela Gyorfi a fost criticată pentru operațiile estetice la care a apelat, mulți susținând că a ajuns să fie de nerecunoscut. Sătulă de astfel de discuții, cântăreața le-a dat un răspuns dur celor care o judecă. 

Solista se confruntă adesea cu mesaje din partea fanilor, care declară că intervențiile chirurgicale au schimbat-o radical pe blondină, însă nu într-un sens bun. Dacă până acum a decis să nu le răspunsă cârcotașilor, se pare că Daniela Gyorfi a răbufnit.

ADVERTISEMENT

Având în spate o carieră de peste 20 de ani, Daniela Gyorfi este una dintre cele mai îndrăgite interprete de manele de la noi din țară. Blondina a cochetat și cu televiziunea, fiind moderatoarea emisiunii ,,Manele de Top”.

Daniela Gyorfi, răspuns dur pentru criticile despre operațiile estetice: ”Sunt oameni care nu au ce face”

Daniela Gyorfi este una dintre cele mai controversate prezențe din showbiz-ul românesc, mai ales ca urmare a operațiilor ei estetice. Deși, conform spuselor ei, cântăreața a recunoscut orice intervenție chirurgicală la care a apelat, se pare că publicul continuă să o critice pentru schimbările de-a lungul anilor.

ADVERTISEMENT

La vârsta de 52 de ani, vedeta este foarte atentă la modul în care arată și la stilul de viață pe care îl adoptă. Acordă mare atenție siluetei și se mândrește cu aspectul ei vizic, dovadă fiind fotografiile provocatoare de pe rețelele de socializare. Cu toate acestea, internauții o trag la răspundere pentru faptul că a ajuns de nerecunoscut din cauza operațiilor estetice.

Cântăreața este foarte asumată, motiv pentru care nu se ferește să discute despre intervențiile estetice pe care le-a făcut de-a lungul carierei. Totuși, aceasta nu a mai putut îndura criticile urmăritorile ei din mediul online, cărora le-a dat un răspuns pe măsură. Solista consideră că botoxul pentru corectarea ridurilor sau tratamentele pentru față nu sunt operații estetice, mărturisind că apelează uneori la mici retușuri.

ADVERTISEMENT

,,Nu există cineva care să nu spună că ți-ai făcut operații, că ai buzele nu știu cum, că ai fața nu știu cum, dacă nu ai asta, o ai pe aialaltă. Sunt oameni care nu au ce să facă. Au văzut și ei că am recunoscut că-mi fac botox. Nu sunt operată la față, nu mi-am mai făcut intervenții. Da, îmi fac niște mici lucruri pe care și le fac mulți, dar unii nu recunosc. Un botox pentru riduri sau un tratament la față nu e operație.”, a declarat Daniela pentru playtech.ro.

Arista a mai discutat și despre pandemia de coronavirus, din cauza căreia nu a mai putut participa la evenimente așa cum obișnuia. De asemenea, Daniela Gyorfi a declarat că a cântat la petreceri restrânse și că este foarte precaută, purtând permanent masca de protecție.

ADVERTISEMENT

,,Am cântat la evenimente cu 20, 30 până în 50 de oameni. În vară ne-am mai mișcat, dar după aceea s-au închis iarăși restaurantele, nu avem voie la nunți, spectacole. Trist, încercăm să ne ținem moralul ridicat. Purtăm mască și mânuși am purtat, noi purtăm și în mașină când conducem. Nu se mai fac nici filmări, nici măcar pentru Revelion!”, a continuat vedeta.

Daniela Gyorfi are o relație cu George Tal din anul 2006, împreună având o fetiță în vârstă de 9 ani, pe nume Maria. De-a lungul timpului, solista a pierdut mai multe sarcini.

ADVERTISEMENT