Life

Daniela Gyorfi, dezvăluiri despre regrete legate de tatăl său: ”Voi avea mereu o părere de rău”

Daniela Gyorfi a scos la iveală marele regret pe care-l are în legătură cu figura paternă, cu care cântăreața nu comunica foarte mult după separarea părințiilor ei.
24.11.2021 | 20:32
Daniela Gyorfi dezvaluiri despre regrete legate de tatal sau Voi avea mereu o parere de rau
ADVERTISEMENT

Cântăreața a fost crescută de mama sa, în timp ce tatăl și-a refăcut viață alături de altă femeie, fără să țină legătură prea mult cu fiica sa, lucru care a afectat-o pe vedetă.

Blondina a mărturisit că va rămâne mereu cu o durere în suflet legat de moartea tatălui ei, care s-a produs în urmă cu aproximativ 3 ani. Din păcate, nimeni nu a informat-o la acea vreme.

ADVERTISEMENT

Daniela Gyorfi nu a participat la înmormântarea părintelui ei, aflând despre decesul acestuia abia târziu, când i-a venit acasă o scrisoare. Ion Dionisie Gyorfi avea probleme de sănătate.

Daniela Gyorfi are un mare regret în suflet. Cântăreața a dezvăluit ce sentimente o încearcă

„Voi avea mereu o părere de rău pentru că nu am fost prezentă la înmormânatrea tatălui meu. Au vrut ceva foarte discret și familiar, așa că nu m-au chemat.

ADVERTISEMENT

Le era frică că vin și paparazzii după mine și nu voiau. Dar ei nu veneau, vin doar dacă îi chemi. (…) nu mi-a lipsit tată, deși a fost prezent în viață mea.

A acceptat până la urmă că eram în lumea asta, dar niciodată nu s a mândrit cu chestia asta. Nu era că mama”, a mărturisit Daniela Gyorfi într-o emisiune de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Cea de-a doua soție a tatălui ei nu a dorit să o contacteze, însă a ajuns să aibă o relație bună cu sora sa vitegră, Alexandra. Cele două vorbesc foarte des.

Vedeta susține că îl vede pe regretatul ei tată în imaginea surorii mai mici, care este o persoană foarte retrasă și nu vrea să iasă în lumina reflectoarelor.

ADVERTISEMENT

„Eu am avut un tată foarte deștept. Mă bucur că îl revăd prin sora mea, prin gesturi”, a completat cunoscuta artistă, în același show TV.

Daniela Gyorfi, adevărul despre relația cu unica sa rudă

Daniela Gyorfi a reușit să înțeleagă anumite lucruri despre trecutul ei, pe altele încă nu poate, însă este fericită că are o relație frumoasă cu unica sa rudă de sânge, sora din partea tatălui.

„Am reluat legătura cu sora mea, Alexandra, suntem într-o relație ok. Ea nu vrea să apară sub nici o formă în mass-media. E o tipă retrasă, la casa ei, o fată foarte deșteaptă, se vede că a stat cu tata.

Nu neapărat că eu aș fi proastă… Avem foarte multe lucruri în comun, sensibilitatea… când o văd pe ea, imediat îmi aduc aminte de tata. Vorbim, ne vizităm când putem…

Am înțeles anumite lucruri, pe altele nu, dar le las așa, să treacă… Eu, în afară de ea, nu mai am pe nimeni, rudă de sânge. Ea este fata tatălui meu…”, spunea în urmă cu ceva vreme solista, conform wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT