Life

Daniela Gyorfi, petrecere de Revelion oprită cu Poliția: „Niciodată nu am pățit așa ceva”

Daniela Gyorfi a avut parte de o pățanie rară în noaptea de Revelion, artista cântând la un restaurant din Londra. Poliția i-a stricat petrecerea!
05.01.2023 | 11:23
Daniela Gyorfi petrecere de Revelion oprita cu Politia Niciodata nu am patit asa ceva
Daniela Gyorfi, cântăreață de muzică de petrecere. Foto: Facebook/ Instagram
ADVERTISEMENT

Viața de artist e presărată de multe ori cu situații mai puțin plăcute, iar printr-o astfel de situație a trecut și cântăreața Daniela Gyorfi în noaptea de Revelion!

Poliția a oprit petrecerea de Revelion la care a cântat Daniela Gyorfi

FANATIK a aflat de ce necaz s-a lovit artista la o cântare pe care o avea programată la un restaurant din Londra, unde a susținut spectacole destul de des în ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

Interpreta de muzică de petrecere a rămas cu un gust amar după ce poliția locală londoneză a dat năvală peste petrecăreți, totuși, vedeta reușind să susțină unul din cele două programe stabilite.

Mai precis, restaurantul unde a cântat Daniela avea autorizație pentru băutură până la ora 23. Poliția a făcut o serie de controale în noaptea dintre ani, iar la 23 și 15 a stricat petrecerea.

ADVERTISEMENT

Daniela Gyorfi și ceilalți români adunați să se bucure de Revelion au trebuit să își ia tălpășița, cu toate că patroana localului respectiv și-a asumat inclusiv plătirea unei amenzi, rugând autoritățile să le mai dea voie să petreacă măcar până la ora 01 noaptea, având în vedere că românii au plătit pentru acea seară.

„La ora 00 au trebuit să plece oamenii acasă”

„Din ceea ce știu eu, petrecerea a început undeva la ora 20:00 și la 23 și un sfert a venit Poliția Locală și a cerut autorizația de băutură. Patroana respectivă am înțeles că avea acea autorizație până la ora 23. La ora 00 au trebuit să plece oamenii acasă.

ADVERTISEMENT

Patroana, doamna Flori, o femeie deosebită, mi-a dat banii și a spus că oamenii care au luat bilet își vor primi și ei banii înapoi. Niciodată nu am pățit așa ceva. A fost o chestie pentru prima oară pentru mine”, a povestit Daniela Gyorfi în exclusivitate pentru FANATIK.

Îndrăgita artistă care a scos o serie de hituri de-a lungul anilor ne-a mai zis că s-a speriat atunci când a văzut că în restaurant au intrat polițiștii. „Am crezut că s-au luat la bătaie, că s-au descoperit droguri, că era mâncarea stricată. Timp de 8-9 ani nu au fost astfel de controale, mai ales în noaptea dintre ani.

ADVERTISEMENT

Aici mai e o variantă, poate că reclamația a fost făcută de patronul vreunui alt local pe motivul că nu a vândut la fel de multe bilete. E posibil orice”, ne-a zis Gyorfi.

„Când s-a pus peștele pe masă, a intrat Poliția”

Daniela Gyorfi ne-a dezvăluit că situația este una unică, pentru ea. În exclusivitate pentru FANATIK, renumita artistă a recunoscut că i-a părut rău de ceea ce s-a întâmplat la Londra.

„Flori e o fată super-ok. Ea organizează nunți, botezuri, dar nu s-a mai lovit de așa ceva. Noroc că am apucat să fac un program pentru oameni, înainte de ora 23. Când s-a pus peștele pe masă, a intrat poliția.

Nu am crezut că se va închide evenimentul, că nu o să se mai țină. În străinătate, petrecerile nu sunt ca la noi. Cam pe la 12 noaptea se încheie totul. Începe de obicei undeva la ora 20 seara.

Ca să îți dau un exemplu, am mai avut o astfel de cântare în Spania, unde s-a stat până la 2 noaptea, tot de Revelion. Totuși, nu mi-a venit să cred. Amendează-mă, dar lasă oamenii să se mai bucure dacă tot au plătit mâncarea și au așteptat să vadă artiștii cântând. Suntem români, nu suntem persoane reci, se putea ajunge la o înțelegere, dar asta este”, a adăugat cântăreața.

ADVERTISEMENT