Life

Daniela Gyorfi și soțul, pe mâna esteticienilor. Ce intervenții și-au făcut cei doi

28.01.2021 | 19:10
Daniela Gyorfi si sotul pe mana esteticienilor Ce interventii siau facut cei doi
Daniela Gyorfi și soțul, pe mâna esteticienilor. Ce intervenții și-au făcut cei doi. Sursa foto: Instagran.com
ADVERTISEMENT

Daniela Gyorfi și-a făcut o nouă operație estetică, reușind să-l convingă și pe soțul ei să treacă pe mâna medicilor esteticieni. George Tal și-a făcut o mică modificare de care avea nevoie de ceva vreme. 

Partenerul de viață al cântăreței a recurs la implant de păr, o intervenție tot mai întâlnită în rândul vedetelor masculine din showbiz-ul românesc. Fostul antrenor de fotbal a discutat intens cu medicul înainte de a suferi operația, care a durat 2 zile.

ADVERTISEMENT

George Tal a urmat procedura de implant de păr pe parcursul a două zile pentru că durerea a fost prea mare. Soțul Danielei Gyorfi speră ca intervenția să fie una de succes și să rămână măcar cu 80% din firele care i-au fost implantate în cap.

Daniela Gyorfi și George Tal, pe mâna medicilor esteticieni. Ce operații estetice și-au făcut

Mai exact, soțul cântăreței și-a implantat 3.000 de fire de păr, vorbind despre această intervenție în cadrul unei emisiuni TV. George Tal susține că și-a făcut această schimbare mai mult pentru că a insistat Daniela Gyorfi, care are un număr destul de mare de operații estetice.

ADVERTISEMENT

„Dacă nu era Daniela n-o făceam. Daniela m-a motivat. Că nu e o problemă dacă-ți faci implant. (…) Mi-a pus în față și puțin la spate. Depinde și de gena fiecăruia, eu am rezistat, nu vreau să mă plâng. 

E normal să te doară de la anestezie. E vorba de anestezie, dar trebuie să reziști, mai ales că îți dorești acest lucru. Îți dorești să ai păr și atunci nu ai ce să faci. 

ADVERTISEMENT

Durează câteva luni procedura până începe să crească părul, cel puțin 5-6 luni. Acum o să cadă și după aceea încep să iasă firele care au fost implantate”, a declarat George Tal în emisiunea Xtra Night Show de la Antena Stars.

George Tal, soțul Danielei Gyorfi, și-a făcut implant de păr
George Tal, soțul Danielei Gyorfi, și-a făcut implant de păr. Sursa foto: captură video Antena Stars

Daniela Gyorfi a profitat de această ocazie și nu s-a lăsat mai prejos. Frumoasa blondină și-a dorit să arate mai bine, motiv pentru care și-a pus botox în frunte, fiind foarte mulțumită de rezultatul ultimei operației estetice suferite.

ADVERTISEMENT

„Eu mi-am făcut botox în frunte. Cred că fiecare dintre noi ne dorim să arătăm bine. Am făcut lucruri foarte puține față de multe care și-au făcut. Eu îmi doresc să arăt foarte bine. (…) Sunt atât de fericită că trăim în această era și că tehnologia ne permite să arătăm bine”, a spus cântăreața.

ADVERTISEMENT