Life

Daniela Iliescu a născut. Cum se simte iubita lui Culiță Sterp

Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp de la Survivor România, a născut în urmă cu puțin timp un băiețel perfect sănătos, de 4 kilograme.
17.06.2021 | 16:41
Daniela Iliescu a nascut Cum se simte iubita lui Culita Sterp
Cum își răsfață Culiță Sterp iubita însărcinată. Daniela Iliescu este foarte aproape de a naște. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Frumoasa șatenă a adus pe lume primul ei copil, prin naștere naturală, așa cum a vrut încă de la început. Tânăra a avut un travaliu care a durat câteva ore bune, dar durerile nașterii au meritat pentru că acum își ține în brațele bebelușul.

Venirea pe lume a băiețelului s-a produs la o clinică privată din Cluj Napoca. Acesta a cântărit 4 kilograme la naștere, anunță site-ul wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Micuțul, al căruia nume nu a fost dezvăluit încă, se simte foarte bine, la fel și mama sa. Fostul Faimos de la Survivor România este în culmea fericirii, el dorind să fie prezent la acest moment important, deși nu a asistat propriu-zis în sala de nașteri.

Artistul a dezvăluit cum se simte partenera sa de viață, bebelușul lăsându-se așteptat în ultimele zile. Băiatul lui Culiță Sterp și al iubitei sale ar fi trebuit să vină pe lume în data de 10 iunie, dar a mai stat în pântecele iubitei sale mame.

ADVERTISEMENT

Iubita lui Culiță Sterp de la Survivor România a născut. Băiețelul e sănătos

„Mi-au spus că o să fie un copil mare. Mic nici nu avea cum. 1,75 cu 1,96. Este un bebe mare, dar nu prea vrea să vină”, mărturisea Daniela Iliescu în urmă cu ceva vreme, într-un vlog de pe canalul ei de Youtube.

Iată că frumoasa șatenă a avut dreptate în această privință. Bebelușul cântărește 4 kilograme și măsoară peste 50 de centimetri, semn că seamănă din plin cu celebrii săi părinți.

ADVERTISEMENT
Culiță Sterp și iubita sa, Daniela Iliescu
Daniela Iliescu și Culiță Sterp, înainte de nașterea șatenei. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Cum s-au cunoscut Culiță Sterp și Daniela Iliescu. Se știu din liceu

Cântărețul de muzică de petrecere și partenera sa de viață se știu de ani buni, încă din perioada în care erau colegi la școală. Daniela Iliescu i-a fost alături artistului în multe momente cheie ale vieții sale și chiar a participat la nunta cu Carmen de la Sălciua.

Dacă au existat zvonuri potrivit cărora șatena ar fi intervenit în relația celor doi, iată că adevărul este cu totul altul. Culiță Sterp a dat cărțile pe față și a scos la iveală mai multe detalii despre cum s-a cunoscut cu actuala iubită, care l-a făcut tată de băiat.

ADVERTISEMENT

„Îmi plăcea rău de ea, în liceu, era cea mai frumoasă din clasă și îmi era rușine să îi zic. Mi-era cam rușine să îi zic, că îmi era rușine de un refuz, mă înțelegeți? Eram rușinos… 

Îmi primul rând, mă bucur că am avut o prietenă și o colegă atât de nebună și de bună și că o să o am în continuare pentru că sunt sigur că vom rămâne la fel de buni prieteni sau poate și mai buni!

Uhu, am simțit eu ceva, eu am simțit ceva! Ca să vedeți cum Dumnezeu le unește pe toate”, a dezvăluit fostul concurent de la Survivor România într-un vlog de pe Youtube.

ADVERTISEMENT