ADVERTISEMENT
Life

Daniela Iliescu, dezvăluiri emoționante despre fiul ei. Iubita lui Culiță Sterp e mai fericită ca niciodată

Daniela Iliescu a făcut dezvăluiri emoționante despre fiul ei și al lui Culiță Sterp, care s-a născut în urmă cu câteva zile.
Autor: Andreea Stanaringa | 21.06.2021 | 14:24
Daniela Iliescu, dezvăluiri emoționante despre fiul ei. Iubita lui Culiță Sterp e mai fericită ca niciodată
Daniela Iliescu, dezvăluiri emoționante despre fiul ei. Iubita lui Culiță Sterp e mai fericită ca niciodată. Sursa foto: Instagram

Daniela Iliescu și Culiță Sterp au devenit părinți acum câteva zile și sunt mai fericiți ca niciodată. Tânăra a făcut mărturisiri emoționante pe rețelele de socializare, acolo unde ține legătura cu fanii.

ADVERTISEMENT

Culiță Sterp a renunțat la competiția Survivor România pentru a-i fi alături iubitei lui atunci când va naște. Dat fiind faptul că show-ul s-a prelungit, artistul nu ar fi apucat să-și vadă fiul în prima lui zi de viață.

Daniela Iliescu, dezvăluiri emoționante despre fiul ei. Iubita lui Culiță Sterp e mai fericită ca niciodată

Daniela Iliescu a postat un mesaj emoționant la câteva zile de când a devenit mămică pentru prima oară. Iubita lui Culiță Sterp este mai fericită ca niciodată și nu a mai postat atât de des în ultimele zile, fiind ocupată cu băiețelul.

ADVERTISEMENT

Frumoasa șatenă și-a exprimat trăirile pe InstaStory, acolo unde postează regulat și ține legătura cu fanii. Micuțul s-a născut la câteva zile după termenul stabilit de medic, însă așteptarea a meritat.

„Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare secundă pentru că am reușit să cunosc acest sentiment.

ADVERTISEMENT

17.06.2021 a fost cea mai fericită zi din viața mea, pentru că am reușit să aduc pe lume o minune și pentru că am pus zâmbetul ăsta larg pe fața iubitului meu”, a scris Daniela pe Instagram.

Daniela Iliescu, copleșită de emoții după nașterea micuțului
Daniela Iliescu, copleșită de emoții după nașterea micuțului. Sursa foto: Instagram

Încă de când s-a întors din Republica Dominicană, Culiță Sterp a făcut tot posibilul să stea cât mai mult alături de partenera lui. Tânărul încearcă să recupereze cele cinci luni în care au stat departe unul de celălalt.

ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la Kanal D a cerut să plece acasă, iar singura soluție a fost descalificarea. Producătorii i-au înțeles motivele bine întemeiate și l-au lăsat să meargă acasă, alături de iubita lui.

Cât despre numele băiețelului, Culiță Sterp și Daniela Iliescu încă nu au dat detalii, așa că fanii mai au de așteptat până vor afla.

ADVERTISEMENT

Geta Sterp, mama lui Culiță, a dat foarte puține indicii despre numele nepoțelului ei. Fostul faimos de la Survivor România i-a cerut femeii care i-a dat viață să mai păstreze acest „secret” o perioadă.

Zilele trecute, doamna Geta a spus doar că numele este unul biblic și că începe cu litera „M” și se termină cu „N”.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!