Life

Daniela Iliescu, ipostază inedită cu fiul ei și al lui Culiță Sterp: „De mic e romantic”

Daniela Iliescu l-a surprins pe fiul ei într-o ipostază inedită. Iată cum l-a fotografiat pe băiețelul ei și al lui Culiță Sterp.
01.09.2021 | 17:47
Daniela Iliescu, ipostază inedită cu fiul ei și al lui Culiță Sterp: „De mic e romantic” Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Daniela Iliescu l-a surprins pe fiul ei într-o ipostază inedită pe rețelele sociale. Iubita lui Culiță Sterp l-a pozat pe băiețelul ei alături de un buchet mare de trandafiri, zâmbind la cameră.

Imaginea i-a cucerit pe fani, care au lăsat peste 1.000 de comentarii la postarea Danielei. Culiță Sterp și iubita lui sunt mai fericiți ca niciodată de când băiețelul lor a venit pe lume.

ADVERTISEMENT

Daniela Iliescu, ipostază inedită cu fiul ei și al lui Culiță Sterp: „De mic e romantic”

Daniela Iliescu l-a surprins pe fiul ei într-o ipostază inedită. Milan se află lângă un buchet mare de trandafiri, spre bucuria tatălui său. Cântărețul susține că l-a învățat încă de pe acum să fie romantic.

„Ați zâmbit azi? Dacă nu, va las pozele astea aici. Îmi doresc ca fiul nostru să învețe ce e mai bun de la noi, să se dezvolte frumos și să fie la fel de romantic și atent ca tatăl lui🤍

ADVERTISEMENT

Pe bune că nu știu unde mai încape atâta iubire in inima mea”, a scris Daniela Iliescu pe Instagram, în dreptul fotografiilor cu micuțul.

Culiță Sterp a comentat postarea iubitei sale, spunându-i că datorită lui micuțul a învățat deja să aducă flori.

ADVERTISEMENT

„De mic e romantic și îți aduce flori 🤭😍 l-am învățat bine 😂❤️”, a scris fostul concurent de la Survivor România 2021 în secțiunea de comentarii. Răspunsul iubitei lui a venit imediat: „Ține-o tot așa”. 

Internauții au lăsat mai mult de 1.000 de comentarii la fotografia blondinei. Mulți dintre aceștia au remarcat asemănarea dintre Culiță Sterp și fiul lui.

ADVERTISEMENT

„Leșin! A doua poză este Xerox Culiță! Familie minunată”, „E Culiță întreg, dragul de el”, „Mamă, parcă l-am văzut pe Culiță”, „Ce frumusețe de copil”, „Culiță-n miniatură”, sunt doar câteva dintre mesajele fanilor.

Fiul lui Culiță Sterp s-a născut în iunie

Fiul celor doi îndrăgostiți a venit pe lume după jumătatea lunii iunie, iar viața lui Culiță Sterp și a Danielei Iliescu s-a schimbat radical de atunci.

Cei doi trăiesc momente de neuitat alături de fiul lor, pe care îl iubesc mai mult decât orice. Interpretul de muzică de petrecere a scris un mesaj după ce micuțul a venit pe lume.

„Astăzi, 17 Iunie , am văzut cum arată fericirea, până acum pot spune că am trăit degeaba! Nu se poate descrie în cuvinte acest sentiment, aceste trăiri, pe care vă doresc tuturor să le simțiți, pentru că vă schimbă viața cu adevărat.

4 kg si 55 de cm, atât are fericirea noastră întruchipată într-un îngeraș de băiat, pe care l-a adus pe lume cea mai frumoasă si cea mai iubită mămică din lume @daniela.iliescu !

Vă iubește tata și o să facă tot ce-i stă în putere să aveți o viața frumoasă și să nu vă lipsească nimic!”, a scris Culiță Sterp imediat după naștere.

ADVERTISEMENT