Life

Daniela Iliescu, prima reacție după scandalul dintre Culiță și Raluca. Ce a zis după ce a văzut imaginile de la Survivor România

Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp de la Survivor România, a vorbit deschis despre disputa dintre cântăreț și Raluca Dumitru, pe care a jignit-o în urmă cu foarte puțin timp.
21.05.2021 | 18:39
Daniela Iliescu prima reactie dupa scandalul dintre Culita si Raluca Ce a zis dupa ce a vazut imaginile de la Survivor Romania
Daniela Iliescu, prima reacție după scandalul dintre Culiță și Raluca. Ce a zis după ce a văzut imaginile de la Survivor România. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Șatena a văzut imaginile șocante dintre partenerul ei de viață și frumoasa brunetă, mărturisind că a primit foarte multe mesaje de la internauți legat de scandalul dintre cei doi concurenți aflați în Republica Dominicană.

Iubita lui Culiță Sterp nu dorește să arunce cu vorbe grele la adresa Ralucăi Dumitru pentru că nu este interesantă sub nicio formă să-i strice imaginea, așa cum fac mulți oameni cu artistul cu care se iubește.

ADVERTISEMENT

Daniela Iliescu, declarație despre cearta dintre Culiță și Raluca

Dragii mei, vă rog să nu îmi mai trimiteți mesaje jignitoare la adresa Ralucăi sau să mă întrebați de ce nu postez și eu părerile proaste despre ea cum o fac alții despre Culiță.

Nu am niciun interes să postez mesaje despre ea cu păreri negative pentru că nu mă interesează să stric imaginea nimănui, nici să influențez pe nimeni cum ca unul e mai rău ca altul.

ADVERTISEMENT

Ei știu cel mai bine ce se întâmplă acolo, pe mine mă depășește situația și nu vreau să alimentez discuțiile unor indivizi care își dau cu părerea pe internet”, a scris Daniela Iliescu la InstaStory.

Tânăra a ținut să mai adauge că va sta de vorbă cu iubitul ei atunci când se va întoarce în România. Daniela Iliescu este conștientă că vedeta a greșit, abordarea avută în direcția Ralucăi Dumitru nefiind una care să-i aducă cinste.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, șatena susține că nu vrea să lanseze nicio campanie de hate la adresa Faimoasei de la Survivor România pentru că nu este genul de om care să se coboare la un asemenea nivel.

„Singura mea datorie față de Culiță este să îi atrag atenția când și unde a greșit atunci când voi avea ocazia.

ADVERTISEMENT

Nu vreau să fac o campanie de hate contra Ralucăi sau a altor persoane așa cum se procedează în alte părți pentru că nu îmi face cinste o astfel de abordare”, a completat iubita lui Culiță Sterp.

Daniela Iliescu și Culiță Sterp vor deveni curând părinți

Frumoasa șatenă este cu sufletul la gură de când a început competiția sportivă de la Kanal D, asta pentru că este însărcinată cu primul ei copil și pentru că pe toată perioada sarcinii a fost singură, Culiță Sterp acceptând să fie concurent la Survivor România.

Daniela Iliescu mai are foarte puțin și devine mamă pentru prima oară, mărturisind că și-ar dori ca artistul de muzică de petrecere să fie acasă în acest moment. Tânăra ar urma să nască luna viitoare, când va aduce pe lume un băiat.

ADVERTISEMENT