Life

Daniela Iliescu, reacție emoționantă după dispariția lui Culiță Sterp de la Survivor România. Ce a postat tânăra

19.04.2021 | 17:29
Daniela Iliescu reactie emotionanta dupa disparitia lui Culita Sterp de la Survivor Romania Ce a postat tanara
Daniela Iliescu, reacție emoționantă după dispariția lui Culiță Sterp de la Survivor România. Ce a postat tânăra. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Daniela Iliescu a avut o reacție emoționantă după dispariția lui Culiță Sterp de la Survivor România. Tânăra a publicat un mesaj neașteptat după ce artistul a fost de negăsit timp de 10 ore în jungla din Republica Dominicană.

Iubita cântărețului de muzică de petrecere s-a îngrijorat pentru dispariția tatălui copilului ei, însă cu toate acestea, nu a lăsat să se vadă acest lucru. Dimpotrivă, viitoarea mămică a distribuit pe rețelele de socializare o imagine încărcată de emoție și iubire.

ADVERTISEMENT

Blondina așteaptă cu sufletul la gură ca vedeta să se întoarcă acasă, asta pentru că este însărcinată pentru prima oară. Daniela Iliescu urmează să nască la începutul verii și speră să-i fie aproape Culiță Sterp de care îi este tot mai dor în ultima vreme.

Daniela Iliescu, postare după dispariția lui Culiță Sterp de la Survivor România

„Cu fiecare zi mai aproape, cu fiecare zi mai puternici…”, a scris Daniela Iliescu pe o imagine în care apare alături de iubitul ei, Culiță Sterp.

ADVERTISEMENT

Tânăra se pregătește intens pentru venirea pe lume a primului ei copil, un băiețel. Iubita concurentului de la Survivor România a dezvăluit că artistul s-a bucurat enorm când a aflat că va fi tată, chiar dacă ulterior a luat decizia de a pleca în Republica Dominicană.

Daniela Iliescu susține că sunt șanse destul de mari ca vedeta să se întoarcă înainte de naștere, asta pentru că filmările de la Kanal D ar urma să se încheie în luna mai, în timp ce nașterea ar fi undeva la începutul verii, în luna iunie.

ADVERTISEMENT

„Nu e posibil ca eu să nasc și el să nu fie acolo. Doar dacă intervine ceva, dar după cum decurge sarcina eu în iunie trebuie să nasc… Doar dacă nu se prelungește emisiunea.

Eu m-am gândit și la cum ar fi să trebuiască să nasc mai repede și chiar dacă el nu va fi aici mi-ar plăcea și ideea să îl aștept cu copilul acasă.

ADVERTISEMENT

Oricum dată fiind situația cu pandemia, nu ai voie cu însoțitor și cam tot aia ar fi, doar că ar fi gândul că el deja mă așteaptă acasă. Dar mi-ar plăcea și ideea să-l aștept acasă cu bebele”, a mărturisit la un moment dat Daniela Iliescu pentru wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT