News

Daniela Machidon, studenta la medicină care a luat Golden Buzz! L-a topit pe Florin Călinescu. Video cu momentul de aur

29.03.2019 | 23:44
Daniela Machidon studenta la medicina care a luat Golden Buzz La topit pe Florin Calinescu Video cu momentul de aur

Emisiunea Românii au Talent de vineri, 29 martie, a înregistrat cel de-al patrulea Golden Buzz! O tânără superbă din Republica Moldova a topit juriul de la celebra emisiune difuzată de Pro TV! Cel care a fost extrem de impresionat de numărul prezentat în faţa ochilor a fost Florin Călinescu!

Florin Călinescu a acordat Golden Buzz pentru Daniela Machidon

O cheamă Daniela Machidon şi tocmai ce a fost admisă la Facultatea de Medicină, însă nu ştie dacă vrea să se facă medic, la fel ca mama şi tatăl său, deoarece muzica pare că îi place mai mult. Şi chiar se pricepe. A ridicat sala în picioare, iar aplauzele nu s-au mai oprit.

Frumuseţea ei l-a făcut pe Andi Moisescu să ceară repede un conlsult. Mai mult, Florin Călinescu s-a oferit să îşi doneze corpul facultăţii unde studiază Daniela Machidon, pentru a putea face practică pe el. “Oricum, organele mele sunt fleaşcă. Bisturiul tău ar intra ca în brânză. De fapt, am să semnez chiar acum contractul pentru donare”, a spus Florin Călinescu, care s-a îndreptat spre butonul auriu. Atunci s-a declanşat nebunia. Toată sala a sărit în picioare şi a aplaudat ultimul Golden Buzz.

GOLDEN BUZZ -DANIELA MACHIDON – Românii au talent, sezonul #9suprem, ediția numărul 8

Florin Călinescu a dat cel de-al patrulea GOLDEN BUZZ, impresionat de talentul studentei Daniela Machidon > http://bit.ly/2TIRPYCAndi Moisescu: A fost o întâlnire care vine de undeva din afara Universului. S-au aliniat niște energii acolo, s-a întâlnit plusul cu minusul"

Gepostet von Romanii au talent am Freitag, 29. März 2019

Daniela Machidon, regina karaoke-ului

“Eu nu stau să calculez ca Andi Moisescu. Este o chestie subiectivă. Mai vreau s-o văd o dată”, a declarat Florin Călinescu.

Daniela Machidon se pare că a mai câştigat un concurs în anul 2016. Pe cel de karaoke, desfăşurat în Republica Moldova. A câştigat atunci 35 de mii de lei, iar acum ar putea face din nou surpriza, la Românii au Talent!

“A fost o întâlnire care vine de undeva din afara Universului. S-au aliniat niște energii acolo, s-a întâlnit plusul cu minusul. Normal că s-a produs scânteia”, a spus Andi la finalul reprezentației pentru care Florin Călinescu a apăsat butonul auriu.