Fotbal international

Galerie foto. Daniela Ospina a dezvăluit motivul real pentru care a divorţat de James Rodriguez. “Eu nu am vrut!”

Daniela Ospina şi James Rodriguez au divorţat în vară, după ce columbianul a ajuns la un acord cu Bayern. Fosta soţie a fotbalistului a dezvăluit care a fost motivul separării.
17.11.2017 | 21:28

Imediat după ce Real Madrid a ajuns la un acord cu Bayern pentru transferul lui James Rodriguez, Daniela Ospina, femeia alături de care starul columbian trăia o poveste de iubire, a anunţat că vor pune capăt căsniciei. Tânăra care i-a dăruit o fetiţă lui Rodriguez a dezvăluit care este adevăratul motiv pentru care a ales să-l părăsească pe fostul star de la Real. CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA MAI MULTE IMAGINI!

Daniela, sora goalkeeper-ului lui Arsenal, dar şi al naţionalei Columbiei, era măritată cu James Rodriguez de cinci ani, dar mariajul pe care îl aveau nu a rezitat din cauza distanţei. Blonda susţine că a decis să nu-l urmeze pe jucătorul lui Bayern, ci s-a concentrat asupra afacerilor pe care le avea în Spania, dar şi în Columbia.

Daniela Ospina, despre divorţul de Rodriguez

“Eu nu am vrut să merg în Germania pentru că am afaceri în Columbia şi Spania. Nu puteam să mă împart între atâtea locuri. James a vrut să se ducă la Bayern pentru că avea nevoie de o schimbare în carieră. A fost extrem de trist şi dificil să îi spun vestea, dar am reuşit să ne comportăm matur şi calm. Ştiam că avem o responsabilitate pentru copil şi am rămas în relaţii foarte bune”, a spus Daniela Ospina, conform 90min.com.

Are James Rodriguez o nouă relaţie?

Imediat după ce James Rodriguez şi Daniela Ospina au divorţat, fostul jucător al celor de la Real Madrid a cunoscut-o pe Helga Lovekaty, o rusoaică brunetă care îl cunoştea pe Cristiano Ronaldo. Cel din urmă i-a făcut cunoştinţă mijlocaşului de la Bayern Munchen cu Helga, iar columbianu a păstrat legătura cu aceasta. 

 

Tags: