Life

Daniela Ploia, la un pas de a-și pierde viața. Prin ce experiență neplăcută a trecut cântăreața

23.07.2020 | 08:58
Daniela Ploia la un pas de asi pierde viata Prin ce experienta neplacuta a trecut cantareata
ADVERTISEMENT

Daniela Ploia este una dintre cele mai frumoase și mai apreciate cântărețe de muzică populară din țara noastră. Artista din zona Banatului a trecut recent printr-o experiență neplăcută când se întorcea de la un concert, evenimentul având loc în județul Timiș.

Vedeta a fost la un pas de a-și pierde viața după ce a pierdut controlul volanului și a căzut cu mașina în râul Timiș. Întâmplarea a făcut ca frumoasa cântăreață să fie salvată de un angajat al Inspectoratului de Servicii de Urgență din Timiș care se afla în zonă împreună cu 3 prieteni.

ADVERTISEMENT

Bărbatul nu a stat prea mult pe gânduri și a povestit că a sărit direct în râul pentru a o salva pe Daniela Ploia de la înec. Acesta nu a mai avut timp să anunțe autoritățile, împreună cu prietenii săi scoțând inclusiv mașina din apa Timișului.

Cântăreața Daniela Ploia, experiență neplăcută după ce a căzut cu mașina în râu

„Săptămâna trecută am salvat-o pe Daniela Ploia din râul Timiș. A scăpat fără nicio zgârietură. A pierdut controlul volanului pe fond de oboseală, venea de la o cântare, și a intrat în râul Timiș”,a povestit angajatul ISU Timiș, potrivit wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Bărbatul i-a oferit renumitei artiste ajutorul din instinct, salvându-i viața după ce s-a răsturnat cu mașina și a căzut în apa râului Timiș. Acesta a mărturisit că vedeta i-a cerut să nu facă public incidentul pentru că este persoană cunoscută în lumea mondenă.

„Eu treceam prin zonă, eram în afara serviciului, și mai eram cu trei prieteni. Era noaptea, cam pe la ora 3.00. Am intrat direct în râu fără să mai anunț autorităților, m-am repezit din instinct să o ajut.

ADVERTISEMENT

Am scos-o din mașină, era conștientă, dar extrem de speriată și m-a rugat să nu anunț incidentul, pentru că e persoană publică. 

I-am scos și mașina din apă și am dus-o apoi acasă pe Daniela Ploia”, a completat angajatul ISU Timiș, potrivit sursei menționate mai devreme.

ADVERTISEMENT

Contactată de sursa citată, cântăreața de muzică populară a confirmat incidentul nefericit prin care a trecut recent, dar nu a dorit să ofere informații pe marginea acestui subiect. Cel mai probabil artista este șocată de cele petrecute și are nevoie de ceva timp pentru a-și reveni.

ADVERTISEMENT