News

Daniela Șfaițer, femeie de afaceri și soția președintelui clubului Poli Iași, a murit fulgerător la doar 56 de ani

Daniela Șfaițer, una dintre cele mai cunoscute femei din mediul de afaceri botoșănean, a decedat fulgerător. Echipele de intervenție nu au mai putut face nimic.
04.12.2022 | 14:13
Daniela Sfaiter femeie de afaceri si sotia presedintelui clubului Poli Iasi a murit fulgerator la doar 56 de ani
Daniela Șfaițer avea doar 56 de ani Foto: Botoșani Online
ADVERTISEMENT

Daniela Șfaițer avea 56 de ani și a fost găsită fără suflare în locuința sa, chiar de către soțul său, omului de afaceri Cornel Șfaițer, președintele clubului de fotbal Poli Iași.

Daniela Șfaițer, femeie de afaceri și soția președintelui clubului Poli Iași, a murit fulgerător la doar 56 de ani

Conform unor surse apropiate, citate de stiri.botosani.ro, soția lui Cornel Șfaițer  ar fi suferit un atac vascular cerebral. Familia a solicitat intervenția unui echipaj de ambulanță, însă cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru salvarea ei.

ADVERTISEMENT

Daniela Șfaițer, una dintre cele mai puternice femei de afaceri din județul Botoșani, deținea, printre altele, complexul comercial Crescendo din localitatea Vorona.

„Este puțin spus trist. E o lovitură de trăsnet și este extrem de regretabil, este dureros pentru familie și trist și dureros pentru toată comunitatea.

ADVERTISEMENT

Dumnezeu să o ierte, dar văr rog să mă credeți că eu încă nu pot să cred și sper să nu fie adevărat. Este mult prea mult pentru ei, este mult prea mult pentru familie și este mult prea mult și pentru noi, pentru comunitate.

Este o surpriză total neplăcută pentru noi. Era o femeie care avea un rol important și prin personalitatea ei, prin firea ei, prin personalitatea ei umplea un spațiu important pentru comunitate”, a spus primarul comunei Vorona, Aurel Ștefan, citat de Botoșani News.

ADVERTISEMENT

La aflarea tristei veșt, mai multe persoane au ținut să transmită mesaje de condoleanțe.

„Ne este greu să găsim cuvintele potrivite acum când am aflat că ființa elegantă, modestă și discretă, așa poate fi descrisă în doar câteva cuvinte, Daniela Șfaițer, atât de iubită de întreaga comunitate a Voronei, a plecat pentru totdeauna.

O lumânare aprinsă și gândurile noastre sunt alături de familia îndoliată. Sincere condoleanțe! Dumnezeu să o odihnească în pace!”, este unul dintre aceste mesaje.

ADVERTISEMENT

În iunie 2021, Nicu Catană, asociatul lui Cornel Șfaițer la compania Prodalcom, a decedat în urma unui infarct. În iunie 2022 a încetat din viață comisarul șef Tiberiu Furdui, cumnatul lui Cornel Șfaițer.

Tot în această vară a murit Dan Vacariu, directorul de producție al companiei Prodalcom.

ADVERTISEMENT