Fotbal international

Daniele de Rossi, atac la Juventus! Ce a putut să spună la o televiziune din Italia

26.10.2020 | 08:45
Daniele de Rossi atac la Juventus Ce a putut sa spuna la o televiziune din Italia
ADVERTISEMENT

Fostul căpitan de la AS Roma, Daniele de Rossi, a fost invitat la o emisiune de televiziune din Italia unde l-a criticat pe Andrea Agnelli, președintele rivalilor de la Juventus Torino.

Fostul fotbalist al romanilor l-a atacat pe oficialul campioanei Italiei pentru modul în care formația pe care o conduce a luat titlurile de-a lungul istoriei.

ADVERTISEMENT

Fostul jucător al echipei din capitala Italiei a fost invitat în cadrul unei emisiuni televizate, unde a vorbit despre mai mulți oameni implicați în fotbalul din Italia.

Daniele de Rossi a criticat-o pe Juventus

„Negativiștii sunt creați de societatea noastră. Cunosc o persoană genială, e un om de fotbal, dar când evoluam eu tot spunea că Juventus câștiga campionatul din cauza puterii și a influenței, din cauza celor de la Fiat și că noi îi lăsam să câștige. Și era de asemenea convins că nu se făceau controale antidoping”, a spus fostul căpitan al romanilor pentru Propaganda Live.

ADVERTISEMENT

Atunci când a fost întrebat câte campionate a câștigat Juventus Torino, De Rossi a răspuns: „Nu îmi aduc aminte exact. Dar cum spune și președintele Agnelli, de când respectă regulile are două mai puțin”. 

Daniele de Rossi a discutat și despre cea mai mare dorință a sa, aceea de a deveni antrenor de fotbal: „Acum sunt un fost fotbalist, tată cu normă întreagă, nu m-am plictisit, dar sper ca situația actuală să nu țină o veșnicie, sunt un pic îngrijorat de ceea ce se întâmplă. Vreau să fiu antrenor, dar nu mă gândeam că se va întâmpla o pandemie.

ADVERTISEMENT

Aș fi vrut să văd alți antrenori la lucru și să studiez, dar m-am întors din Argentina și a izbucnit pandemia. Credeam că e doar o chestie a chinezilor. Încă îi mai aud pe colegii de la Boca Juniors: un fals negativ a infectat vreo 30 de jucători și membri ai staffului”, spune fostul jucător italian.

Fostul fotbalist a fost întrebat dacă a fost ofertat de Inter

De Rossi a discutat după aceea de postarea selecționerului Roberto Mancini, care l-a ironizat întrebându-l dacă a luat virusul privind la televizor. Mai apoi, Mancini și-a cerut scuze, însă fostul jucător al Romei a declarat:

ADVERTISEMENT

„Îl știu pe Roberto, este un om cu principii, are eleganță și stil. De data asta a alunecat pe o coajă de banană, dar și-a cerut imediat scuze. Am auzit despre demisie, dar e ceva excesiv. Negarea împinge pe mulți. Eu sunt pe partea cealaltă.

Tind să am încredere în cei care studiază problema și cărora le pasă de sănătatea noastră. Virusologii, cu toate astea, spun multe lucruri și creează un climat de nesiguranță care ne supără”. 

Fostul fotbalist al echipei din capitala Italiei a fost întrebat și dacă a fost contactat de Conte pentru a semna cu Inter Milano:  „Pe avocatul meu îl cheamă Antonio Conte. Și mama are în titlul numelui ei denumirea de Conte”.

Timp de 17 ani a evoluat Daniele de Rossi pentru echipa mare a Romei. În sezonul 2008-2009 a fost desemnat fotbalistul anului în Serie A. În 2006 fotbalistul a cucerit Cupa Mondială cu naționala Italiei. Două Cupe ale Italiei a luat cu AS Roma și tot atâtea Supercupe.

În urmă cu 16 ani a fost campion european cu naționala Italiei sub 21 de ani. În acest an s-a retras Daniele de Rossi. Fostul fotbalist a făcut parte din galeria lui AS Roma la derby-ul cu Lazio.

ADVERTISEMENT