Fotbal international

Daniele De Rossi s-a deghizat în bătrân și s-a dus în peluză la AS Roma – Lazio! Fostul căpitan al romanilor a vrut să vadă cum se trăiește atmosfera în galerie. VIDEO

29.01.2020 | 16:52
Daniele De Rossi sa deghizat in batran si sa dus in peluza la AS Roma  Lazio Fostul capitan al romanilor a vrut sa vada cum se traieste atmosfera in galerie VIDEO
ADVERTISEMENT

Danielle De Rossi, fostul căpitan al lui AS Roma, s-a deghizat în bătrân și s-a dus în peluză la AS Roma – Lazio (1-1), pentru a simți atmosfera de la „Derby de la Capitale” chiar din galerie.

Danielle De Rossi s-a deghizat în bătrân și s-a dus în peluză la AS Roma – Lazio

Danielle De Rossi este recunoscut pentru pasiunea pentru fotbal, iar de-a lungul timpului a avut o legătură strânsă cu fanii lui AS Roma, echipă pentru care a fost şi căpitan. Fostul internaţional italian a decis să „agaţe ghetele în cui” la începutul lui 2020 și să se retragă de la Boca Juniors, formație pentru care a evoluat șase luni.

ADVERTISEMENT

La derby-ul dintre AS Roma și Lazio, Danielle De Rossi s-a deghizat în bătrân și s-a strecurat în peluza romanilor, pentru a trăi atmosfera la maxim dintr-un „Derby della Capitale”, iar imaginile cu el s-au viralizat repede pe rețelele de socializare.

Trofeele câștigate de Daniele De Rossi în carieră:

  • 1 Cupă Mondială (2006)
  • 2 Cupe ale Italiei (2007, 2008)
  • 1 Supercupă a Italiei (2008)
  • 1 Campionat European U21 (2004)
  • 1 titlu de cel mai bun jucător al anului (2009)
ADVERTISEMENT

De Rossi, o carieră pentru AS Roma

Daniele De Rossi a evoluat din 2002 până în 2019 pentru AS Roma, club la care a cunoscut cele mai mari satisfacții din viață și nu din punct de vedere al numărului trofeelor cucerite, ci al atașamentului fanilor pentru el.

În vara anului 2019, De Rossi a semnat un contract valabil pe 8 luni cu Boca Juniors, faimoasa formație din Argentina, însă a rezistat până la începutul lui 2020, pentru că s-a răzgândit și a decis că este momentul în care să pună capăt carierei de fotbalist profesionist.

ADVERTISEMENT

Daniele De Rossi a ales să se retragă de la Boca Juniors pentru a simți atmosfera de pe „La Bombonera”. Mijlocașul italian a reușit să marcheze chiar la debutul său la Boca Juniors, dar de atunci a mai jucat doar patru meciuri.

  • 36 de ani a împlinit Daniele De Rossi pe 24 iulie