Fotbal intern

Daniele Orsato va arbitra România – Suedia! Italianul a fost la centru în ”Minunea de pe Old Trafford” reușită de CFR Cluj

12.11.2019 | 13:54
Daniele Orsato va arbitra Romania  Suedia Italianul a fost la centru in Minunea de pe Old Trafford reusita de CFR Cluj
ADVERTISEMENT

Italianul Daniele Orsato va arbitra meciul România – Suedia, din etapa a noua a Grupei F a preliminariilor Campionatului European din 2020. Centralul care la sfârșitul lunii va împlini 44 de ani este un obișnuit al partidelor cu români și va veni pentru a treia oară pe Arena Națională din București.

  • Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 4,45 este cota pentru “2 goluri în prima repriză” la meciul România – Suedia. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT

Daniele Orsato va arbitra România – Suedia

Partida România – Suedia, din preliminariile Euro 2020, va fi condusă de o brigadă de arbitri din Italia, avându-l la centru pe renumitul Daniele Orsato, care în vară a fost rezervă la finala Europa League. Acesta va fi ajutat de asistenții Lorenzo Manganelli și Fabiano Pretti, iar rezervă va fi Michael Fabbri. Observator de arbitri va fi slovacul Marian Ruzbarsky.

Daniele Orsato este arbitru FIFA din 2010, iar în cariera a arbitrat următoarele meciuri: Dinamo – Rapid 1-0 în finala Cupei României din 2012 pe Arena Națională, Manchester United – CFR Cluj 0-1 în 2012, în faza grupelor Champions League, Petrolul Ploiești – Dinamo Zagreb 1-3 în 2014, în play-off-ul Europa League, și FCSB – Manchester City 0-5 în 2016, în play-off-ul Champions League.

ADVERTISEMENT

Orsato i-a arbitrat în Champions League pe Florin Andone și Răzvan Marin

În acest sezon, Daniele Orsato a arbitrat două meciuri din faza grupelor Champions League în care au fost implicați jucători români: Galatasaray Istanbul – Real Madrid 0-1 cu Florin Andone pe teren și FC Valencia – Ajax Amsterdam 0-3 cu Răzvan Marin pe banca de rezerve. Italianul este cunoscut ca un arbitru care lasă jocul mai liber, el având o medie de sub două cartonașe galbene pe meci la întâlnirile internaționale.

Echipa națională a României va întâlni Suedia, vineri, 15 noiembrie, de la ora 21:45, pe Arena Națională, iar trei zile mai târziu va juca pe Wanda Metropolitano din Madrid, tot de la ora 21:45. Ambele întâlniri vor fi transmis în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK. Pentru a se califica la Euro 2020, ”tricolorii” trebuie să învingă Suedia și să scoată un punct în Spania.

ADVERTISEMENT