Fotbal intern

Danijel Subotic, declaraţie războinică: “Dacă până în iarnă nu înscriu, mă las”

14.09.2018 | 10:58
Danijel Subotic, declaraţie războinică după ce a fost prezentat la Dinamo

Unul dintre cei mai noi jucători de la Dinamo, Danijel Subotic, a oferit o declaraţie războinică în care anunţă că în cazul în care nu va marca până în iarnă, atunci pleacă de la club. Agentul atacantului, Anamaria Prodan, a detaliat o discuţie avută cu jucătorul în vârstă de 29 de ani, în care acesta i-a promis că îşi face bagajele dacă nu îşi face meseria de atacant.

Subotic a fost prezentat oficial la FC Dinamo Bucureşti şi va purta tricoul cu numărul 31. “El mi-a spus aşa: dacă până în iarnă nu înscriu, mă las. Mă duc la patronul clubului Dinamo și cer rezilierea. Am avut cel mai prost sezon din viața mea.

Danijel Subotic, declaraţie războinică

El este un luptător feroce, dacă nu dă gol suferă ca un câine”, a dezvăluit Anamaria Prodan, cea care l-a mai adus la Dinamo şi pe Teddy Mezague. “Cred că Dinamo a făcut o afacere bună. El a refuzat să semneze, a avut patru oferte înaintea celei de la Dinamo. Și el a renunțat la bani mulți să vină la Dinamo”, a mai spus Anamaria Prodan.

În cadrul conferinţei de presă în care a fost prezentat oficial, Subotic a discutat despre nivelul fotbalului românesc: “Au fost multe probleme în campionatul românesc. Multe echipe care erau când jucam eu acum sunt în liga a 3-a sau a 4-a. Dar fotbalul românesc nu e slab deloc. La nivel de tehnică, e precum campionatul Spaniei. Și Mister, și Danciu au fost doi mari atacanți. Nu am cum să nu joc bine când sunt condus de ei doi”, a fost reacţia lui Subotic după ce a semnat cu Dinamo.

Danijel Subotic, declaraţie războinică după ce a fost prezentat oficial la FC Dinamo Bucureşti. Atacantul în cadrul unei conferinţe de presă alături de Ionel Dănciulescu şi Teddy Mezague
Danijel Subotic, declaraţie războinică după ce a fost prezentat oficial la FC Dinamo Bucureşti

Florin Bratu şi Ionel Dănciulescu au discutat şi ei despre noile transferuri de la club, Danijel Subotic şi Teddy Mezague: “Sunt jucători care şi lui Florin Bratu i-au plăcut foarte mult, astfel aceste transferuri nu ar fi fost posibile. Apele sunt liniştite la Dinamo, nu au fost învolburate niciodată. Nu agentul e important, ci modul în care joacă fotbaliştii. Deocamdată nu vor mai fi transferuri. În iarnă probabil vor mai fi mutări, dar acum nu”, a spus Ionel Dănciulescu, directorul general de la FC Dinamo Bucureşti, completat de antrenorul Florin Bratu:

“Am avut referinţe bune despre Mezague. Subotic a mai fost în campionatul României şi are o ambiţie în plus de a demonstra unele lucruri. Am vrut un pivot. Îi am pe Daniel Popa şi Axente, dar ei sunt diferiţi. Subotic vine cu un stil diferit, joacă mai bine cu spatele la poartă. Are altfel de calităţi şi e bine pentru echipă. Are o vârstă bună, l-am văzut foarte motivat. Poate demonstra încă foarte multe în fotbal”, a spus Florin Bratu.

Danijel Subotic a început fotbalul la FC Basel şi a mai jucat la Portsmouth, Zulte Waregem, Grosseto, Universitatea Craiova, FCM Târgu Mureş, Volyn Luţk, Gabala, Al Qadisiya, Şeriff Tiraspol, Ulsan şi Şahtior Karagandy.

Pentru FC Dinamo Bucureşti urmează duelul cu Astra Giurgiu, din etapa cu numărul 8 din Liga 1 Betano. Duelul are loc astăzi, în Ştefan cel Mare, începând cu ora 21:00, şi va fi transmis în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.