Fotbal intern

Danijel Subotic şi Teddy Mezague au vorbit după ce au semnat cu Dinamo. “Îl ştiu pe Gnohere. Va fi un duel mare!”

13.09.2018 | 18:31
Danijel Subotic si Teddy Mezague au vorbit dupa ce au semnat cu Dinamo Il stiu pe Gnohere Va fi un duel mare

Danijel Subotic şi Teddy Mezague au semnat cu FC Dinamo Bucureşti, iar cei doi fotbalişti au fost prezentaţi oficial la gruparea din “Ştefan cel Mare”, chiar înaintea partidei pe care jucătorii lui Florin Bratu o vor disputa pe teren propriu cu Astra Giurgiu, vineri, ora 21.00, în etapa a 8-a din Liga 1 Betano.

Danijel Subotic şi Teddy Mezague sunt pregătiţi pentru partidele pe care Dinamo le are de disputat în Liga 1 Betano, iar cei doi jucători au discutat cu jurnaliştii prezenţi la conferinţa de presă despre echipa pregătită de Florin Bratu. Apărătorul francez a ajuns din postura de jucător liber de contract la FC Dinamo Bucureşti şi susţine că îl cunoaşte foarte bine pe Harlem Gnohere, atacantul de la FCSB, alături de care a jucat în Belgia.

Danijel Subotic şi Teddy Mezague au vorbit după ce au semnat cu Dinamo

Mă simt bine, am fost primit bine, primele senzații sunt excelente. Nu sunt încă pregătit să joc, nu am avut o pregătire cum trebuie în vară, dar sper că voi fi apt cât mai repede. Am vorbit cu Mircea Rednic despre țară și despre fotbal, mi-a spus că lucrurile sunt diferite față de Belgia. Îl știu pe Harlem Gnohere, e un atacant alături de care am jucat în Belgia. Am și văzut câteva meciuri cu el aici. Va fi un mare duel cu el, știu că a fost la Dinamo și apoi a ajuns la FCSB, marea rivală”, a spus Teddy Mezague la conferinţa de presă în care a fost prezentat la Dinamo.

Subotic, cuvinte de laudă la adresa fotbalului din România

Danijel Subotic în momentul în care a fost prezentat la Dinamo
Danijel Subotic a fost prezentat oficial la Dinamo. Atacantul a vorbit despre noua aventură din Liga 1 Betano

De partea cealaltă, Danijel Subotic a avut numai cuvinte de laudă la adresa fotbalului din România, despre care susţine că se aseamănă cu cel din Spnaia. Mai mult, fostul atacant care a jucat şi pentru ASA Târgu Mureş şi Universitatea Craiova crede că o să dea un randament bun la FC Dinamo Bucureşti, deoarece o să fie condus de Florin Bratu şi Ionel Dănciulescu.

“Au fost multe probleme în campionatul românesc. Multe echipe care erau când jucam eu acum sunt în liga a 3-a sau a 4-a. Dar fotbalul românesc nu e slab deloc. La nivel de tehnică, e precum campionatul Spaniei. Și Mister, și Danciu au fost doi mari atacanți. Nu am cum să nu joc bine când sunt condus de ei doi”, a declarat noul atacant al “câinilor”, Danijel Subotic.

Ce zic Ionel Dănciulescu şi Florin Bratu despre Subotic şi Mezague

“Sunt jucători care şi lui Florin Bratu i-au plăcut foarte mult, astfel aceste transferuri nu ar fi fost posibile. Apele sunt liniştite la Dinamo, nu au fost învolburate niciodată. Nu agentul e important, ci modul în care joacă fotbaliştii. Deocamdată nu vor mai fi transferuri. În iarnă probabil vor mai fi mutări, dar acum nu”, a spus Ionel Dănciulescu.

“Am avut referinţe bune despre Mezague. Subotic a mai fost în campionatul României şi are o ambiţie în plus de a demonstra unele lucruri. Am vrut un pivot. Îi am pe Daniel Popa şi Axente, dar ei sunt diferiţi. Subotic vine cu un stil diferit, joacă mai bine cu spatele la poartă. Are altfel de calităţi şi e bine pentru echipă. Are o vârstă bună, l-am văzut foarte motivat. Poate demonstra încă foarte multe în fotbal”, a spus Florin Bratu.