Fotbal intern

Danijel Subotic, surprins de ce a găsit la Dinamo: “Sunt multe lucruri care nu se leagă”

06.10.2018 | 19:44
Danijel Subotic surprins de ce a gasit la Dinamo Sunt multe lucruri care nu se leaga

Danijel Subotic s-a transferat la FC Dinamo Bucureşti în acest start de sezon, iar acum s-a declarat surprins de ce a găsit la formaţia din Ştefan cel Mare. Atacantul în vârstă de 29 de ani a vorbit şi despre schimbarea de antrenor, el venind în “haită” în timpul mandatului lui Florin Bratu.

“Ştiam că echipa a avut un început slab de campionat. Nu voiam să ştiu nimic altceva. Mi-am spus că nu contează, fie el un start bun sau un start slab, este Dinamo Bucureşti. Nu poate fi atât de grav, orice ar fi. Am venit aici şi am realizat că nu este numai un start slab de sezon. Sunt multe lucruri care nu se leagă. Dar este un club mare, trebuie să îşi revină. Eu sunt aici să dau totul pe teren, împreună cu colegii şi cu staff-ul. Dar Dinamo, ca echipă, trebuie să revină pe drumul cel bun.

Danijel Subotic s-a declarat surprins de ce a găsit la Dinamo

Am spus când am venit aici că nu este nici ruşinos, nici stresant, dar mi se pare o glumă să spui despre Dinamo că se luptă să intre în playoff. Nu ar trebui să fie o întrebare. Noi ar trebui să fim acolo sus, să ne luptăm pentru titlu. Nu numai în acest an, ci în fiecare an.

Acum, obiectivul nostru este play-off-ul. Am spus, bine, poate am mers eu prea departe, să spun că ne luptăm la titlu, dar nu mă refeream la acest sezon, vorbeam în general. Trebuie să o luăm pas cu pas. Dar cum am spus şi după meciul cu Astra, ţineţi minte ce vă spun, Dinamo va juca în playoff sezonul acesta. Sunt convins de astaNu e nicio problemă că a plecat Bratu. Fiecare antrenor apreciază un jucător de valoare şi fiecare antrenor te apreciază dacă dai totul pe teren. Am vorbit cu noul antrenor. Şi el a fost atacant, deci nu văd nicio problemă.

Danijel Subotic, surprins de ce a găsit la Dinamo. Atacantul în meciul de fotbal dintre Dinamo Bucureşti şi Astra Giurgiu, din cadrul Ligii 1 Betano, desfăşurat pe Stadionul Dinamo din Bucureşti, vineri 14 septembrie 2018.
Danijel Subotic, surprins de ce a găsit la Dinamo. Atacantul în meciul de fotbal dintre Dinamo Bucureşti şi Astra Giurgiu

La finalul săptămânii, el trebuie să formeze un prim 11. Dacă el crede că are nevoie de mine, eu sunt aici. Dacă antrenorul simte că trebuie să stau pe bancă, voi sta pe bancă”, a declarat Subotic pentru Telekom Sport.

Subotic e uimit de ce se întâmplă la Dinamo, după ce a mai evoluat în Liga 1 Betano şi în trecut, la Craiova şi FCM Târgu Mureş.

Citeşte şi:

Tags: