Fotbal intern

Danijel Subotic a semnat cu Dinamo! Atacantul, transferat oficial de “câini”

11.09.2018 | 13:18
Danijel Subotic a semnat cu Dinamo Atacantul transferat oficial de caini

Atacantul Danijel Subotic a semnat cu Dinamo. FANATIK.RO a aflat că fotbalistul elveţian reprezentat de agentul Anamaria Prodan a semnat un contract valabil 2 ani cu Dinamo şi va câştiga 10.000 de euro lunar la club, având cel mai mare salariu din lotul condus de Florin Bratu.

Ajuns la 29 de ani, fotbalistul elvețian cu origini ex-iugoslave a jucat ultima oară la Șahtior Karagandy. Subotic a plecat însă din Kazahstan în această vară după ce a rămas jucător liber de contract. Elveţianul a mai jucat în România la Universitatea Craiova şi la ASA Târgu Mureş.

OFICIAL. Danijel SUBOTIC la DinamoFC Dinamo București anunță prin intermediul site-ului oficial, www.fcdinamo.ro,…

Gepostet von FC DINAMO BUCURESTI am Dienstag, 11. September 2018

Danijel Subotic, transferat oficial de “câini”! Atacantul a jucat la U Craiova

Cotat la 700.000 de euro de transfermarkt.com, Danijel Subotic ar urma să se lupte pentru un loc de titular cu veteranul Mircea Axente și tinerii Daniel Popa și Robert Moldoveanu. Danijel Subotic a jucat de-a lungul carierei la Portsmouth, Zulte Waregem, Grosseto, Universitatea Craiova, ASA Târgu Mureș, Volyn Lutsk, Gabala, Qadsia, Sheriff Tiraspol, Ulsan și Șahtior Karagandy.

Elvețianul a jucat pentru două echipe în România. Prima dată la Craiova, la echipa lui Mititelu, unde a bifat 5 goluri în 15 apariții. După dezafilierea oltenilor, atacantul a ajuns la ASA Târgu Mureș, unde a evoluat în 14 partide, reușind să înscrie de două ori.

Rivalii lui Subotic pentru postul de titular par a fi însă în formă. Într-un amical jucat duminică împotriva celor de la SC Popești Leordeni, Dinamo a câștigat cu 5-0, chiar dacă la pauză aveau un avantaj de numai un gol.

Daniel Popa a marcat primul gol al partidei, urmând ca după pauză Mircea Axente să reușească un hat-trick. Ultimul gol a fost reușit de tânărul Neicuțescu, care la rândul său joacă atacant. Echipa de start a folosită de Bratu: Penedo – Corbu, Popescu, R. Grigore, Olteanu – Gomelt, Cooper, Nistor – Sorescu, Popa, Salomao. În actuala stagiune, Mircea Axente și Robert Moldoveanu au reușit fiecare câte un singur gol în 5 partide, în timp ce Daniel Popa a jucat 4 meciuri în Liga 1 și a reușit o singură pasă decisivă.