Fotbal international

Danilo, fiul lui Cafu, a murit la 29 de ani în timp ce juca fotbal

05.09.2019 | 11:07
Danilo fiul lui Cafu a murit la 29 de ani in timp ce juca fotbal

Fiul lui Cafu, Danilo, a murit în timp ce juca fotbal cu prietenii în Sao Paulo. Băiatul cel mare al fundașului de legendă brazilian a suferit un infarct, iar prietenii lui au chemat imediat ambulanța și a fost transportat la spitalul „Albert Einstein” din Alphaville, însă medicii nu au mai putut să-l readucă la viață.

Fiul cel mare al lui Cafu a murit în timp ce juca fotbal cu prietenii

Danilo, fiul cel mare al lui Cafu, a ieșit împreună cu prietenii să joace fotbal la un teren amenajat din Sao Paulo. După 10 minute, Danilo s-a așezat la marginea terenului și le-a spus prietenilor că nu se simte bine. Starea sa se agrava din ce în ce mai mult, astfel încât unul dintre amicii lui a hotărât să cheme ambulanța. Până când a ajuns ambulanța, fiul lui Cafu era deja întins pe teren, inconștient.

Medicii de pe ambulanță au încercat să-l stabilizeze pe drumul către spital, dar odată ajuns în incinta spitalului, medicii nu au mai putut să facă nimic pentru a-l salva. Cafu mai are încă doi copii, un băiat și o fată.

Cafu era bucuros pentru că a fost desemnat ambasador la Cupa Mondială din Qatar

Înainte de tragicul eveniment, Cafu era foarte bucuros că a fost desemnat ambasador al Cupei Mondiale 2022 din Qatar. În ultima postare pe contul său de Instagram, Cafu era mândru de felul în care arată logo-ul Cupei Mondiale și era extrem de bucuros pentru că are șansa de a face parte din proiect. Dublul campion mondial cu Brazilia oferise un interviu în care povestea cât de în serios și-a luat rolul de ambasador și faptul că speră să organizeze un turneu final de neuitat.

„O să fiu implicat mult în proiecte sociale. Îmi place Qatarul, este o țară mut mai diferită față de cele sud-americane. Este primitoare și calmă, iar oamenii sunt foarte receptivi. O să muncesc mai mult, poate chiar decât în cariera mea de fotbalist”, declara Cafu în luna iunie.

  • 49 de ani a împlinit Cafu pe 7 iunie
Tags: