Fotbal intern

Dănuț Lupu, adversarul Academiei Rapid în playoff-ul Ligii 4. Mesajul legendei alb-vișiniilor

10.06.2018 | 14:41
Danut Lupu adversarul Academiei Rapid in playofful Ligii 4 Mesajul legendei albvisiniilor

Lupta pentru promovarea în Liga a 3-a se va da între campioana județului Giurgiu, FC Singureni și Academia Rapid, campioana AMFB, care a trecut de CSA Steaua. Duelul va pune față în față pe Academia Rapid și pe fostul rapidist, Dănuț Lupu, antrenorul giurgiuvenilor.

„Tot Giurgiul își dorește ca această echipă să promoveze în Liga 3. Vrem să umplem stadionul și să facem o atmosferă de zile mari”, a spus unul dintre oficialii echipei din Singureni. În schimb, Dănuț Lupu, cel care a și jucat pentru Singureni în câteva meciuri, a anunțat că ar putea juca și el, dar cu o singură condiție: „O să joc și eu pe Giulești, dacă joacă și finul meu Constantin Schumacher. Eu îmi doresc ca Rapidul să promoveze, dar, din punctul meu de vedere, ăsta nu e Rapid. N-are palmares, n-are nimic”, a afirmat răspicat Lupu.

Când va juca Dănuț Lupu contra Academiei Rapid

După ce au obținut de calificarea la baraj, cei de la Academia Rapid au auzit de posibilitatea de a-l întâlni pe Dănuț Lupu: „Da, ştiu de Dănuţ. A fost un jucător enorm, extraordinar. Ar fi superb să jucăm împotriva lui. Ştiu că ne-a contestat la un moment dat, dar apoi şi-a revenit. Consider că atunci când a văzut câţi spectatori atrage această echipă a noastră nu avea voie să spună că nu e Rapid. Din respect pentru acei spectatori, mulţi, mulţi. Atât. În rest, ce părere are despre jucătorii de acolo, despre organizare, asta e altă treabă”, a spus Daniel Pancu.

Lupta pentru promovarea în Liga 3 se va decide într-o dublă manșă. Partida tur se va juca sâmbătă, 16 iunie, la Giurgiu, pe terenul Astrei, întrucât cei de la Singureni au considerat că terenul lor nu este unul de calitate. Returul este programat peste două săptămâni, tot într-o sâmbătă, 23 iunie, pe Stadionul ”Valentin Stănescu” din Giulești.