Sport

Dănuț Lupu, aliat surpriză în războiul cu „Regele”: „Hagi și Popescu făceau totul. Nu mișca nimeni în fața lor, nici măcar Iordănescu!” Video exclusiv

Dănuț Lupu are un aliat surpriză în războiul cu Gică Hagi și Gică Popescu, după ce a spus că nu a fost convocat de mai multe ori din cauza celor doi.
26.02.2023 | 09:26
Danut Lupu aliat surpriza in razboiul cu Regele Hagi si Popescu faceau totul Nu misca nimeni in fata lor nici macar Iordanescu Video exclusiv
Dănuț Lupu, aliat surpriză în războiul cu Gică Hagi. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a povestit în emisiunea „Profețiile lui Mitică” felul în care Gică Hagi făcea legea la naționala României, chiar și în fața lui Anghel Iordănescu, un selecționer recunoscut pentru duritatea sa.

Dănuț Lupu, aliat surpriză în războiul cu Gică Hagi

Dumitru Dragomir îi dă dreptate lui Dănuț Lupu, care a pornit un război cu Gică Hagi, povestind cum „Regele” dicta tot la naționala României: „Nu știu ce are de împărțit, dar și Lupu a fost un fotbalist mare de tot. Era normal ca Hagi și Popescu să ia deciziile la națională.

ADVERTISEMENT

Normal că făceau echipa, nu mișca nimeni. Asta zic și eu, că nu mișca Iordănescu. Eu am fost primul vicepreședinte al Federației Române de Fotbal, am fost la toate turneele, în tot ce a existat. Păi mișca cineva în fața lui Hagi? Ferească Dumnezeu! Așa cum nici acum nu mișcă nimeni la Constanța în fața lui Hagi.

De-asta a și fost fotbalist mare, că dacă acești fotbaliști nu au personalitate, dacă nu îți asumi greșelile din timpul meciurilor, nu poți să fii mare fotbalist. Hagi era fabulos! Nu mișcam nici eu, nici Mircea Sandu în fața lui”, a mai spus Dumitru Dragomir în emisiunea „Profețiile lui Mitică”.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

„Doamne ce ne-a făcut Hagi în Slovenia! L-a înjurat și pe Mircea Sandu!”

„Păi ce ne-a făcut odată în Slovenia… Doamne Dumnezeule, atunci l-a dat Mircea Sandu afară, după chestia aia. Nu era făcută repartizarea pe camere, nu eu cu Mircea Sandu trebuia să o facem oricum, deci nu era vina noastră.

Hagi când vede că echipa stă la coadă și nimeni nu împarte cheile, că așa era calculat la națională, Mircea Sandu era profesionist. I-a lăsat atunci pe alții. Vine Hagi la noi, a început să strige în holul ăla, s-a legat de Mircea Sandu, de mine, dar atunci am știut sigur că Mircea Sandu îl va schimba”, a continuat Dumitru Dragomir.

ADVERTISEMENT

„A venit barajul și imediat s-a făcut schimbarea. Mircea Sandu nu uita niciodată. Ne-a luat la înjurături pe toți, chiar și pe Mircea Sandu. Și dacă ar fi câștigat cu 1-0, cred că tot îl schimba. Nu s-a simțit bine Mircea Sandu atunci, mai aveam invitați și niște parlamentari atunci. Am fost puși într-o postură proastă.

Nu asta e cauza, fotbaliștii mai înjură, se descarcă, iar Hagi era Hagi, nu era oricine. Păi cu Pițurcă sufla cineva la națională? Iordănescu era dur, tare antrenor, dar nici el nu l-a domolit. Hagi, Popescu și Dan Petrescu era grupul, dar mai era și Ilie Dumitrescu.

ADVERTISEMENT

Vă mai spun cine era un  fotbalist tare de tot. Tudorel Stoica! Tudorel Stoica era de 100 de milioane de euro dacă avea 25 de ani. Capacitate de efort ca a ăstuia nu am văzut niciodată.”, a mai spus fostul șef al LPF, la emisiunea „Profețiile lui Mititcă”.

Nu uita: Poți urmări PROFEȚIILE LUI MITICĂ și FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI în fiecare luni, marți și vineri, începând de la ora 10:30, pe toate rețelele de socializare FANATIK: site, canalul de YouTube, pagina de Facebook, contul Tik-Tok și pe pagina de facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT