Fotbal intern

Dănuț Lupu, anunț pentru fanii lui Dinamo: „Nu Ando cumpără Dinamo! Iar Negoiță va rămâne și va investi în continuare”

11.05.2020 | 20:22
Danut Lupu anunt pentru fanii lui Dinamo Nu Ando cumpara Dinamo Iar Negoita va ramane si va investi in continuare
ADVERTISEMENT

Dănuț Lupu a vorbit despre situația de la Dinamo și crede că Ionuț Negoiță va rămâne și în viitor patronul lui Dinamo și va continua să investească, chiar dacă acesta a spus de multe ori că vrea să vândă clubul.

Anunțul lui Dănuț Lupu pentru fanii lui Dinamo

Dănuț Lupu a vorbit despre situația de la Dinamo și îi anunță pe fani că Ionuț Negoiță va rămâne în continuare patronul echipei, considerând că un club de fotbal „nu se vinde prin presă”.

ADVERTISEMENT

„Eu cred că atâta timp cât vor apărea în presă că spaniolii sau alții vor să cumpere Dinamo, nu se va întâmpla nimic.

Nu Ando cumpără Dinamo, el spune ce i se spune. În presă nu poți să cumperi, un cumpărător adevărat cumpără în liniște, nu trebuie să anunțe pe toată lumea că vrea să cumpere ceva”.

ADVERTISEMENT

„Nu cred că suporterii pot ține Dinamo, au și ei copiii lor, au alte griji”, a mai spus Dănuț Lupu la TV DigiSport.

„Am ajuns să-l plângem pe Negoiță”

Dănuț Lupu a continuat și a explicat motivul pentru care Ionuț Negoiță a câștigat mai mult decât a pierdut la Dinamo: Îl plângem noi pe Negoiță? El va rămâne și va investi în continuare că nu e rău să iei bani din transferuri, vinzi niște copii și drepturi TV.

ADVERTISEMENT

Nu vrea să vândă, dacă ar fi vrut, nu ar mai fi cerut datoriile către firmele lui. În sistemul ăsta, cum ține Dinamo, cu salarii la fel, acum câțiva ani Dinamo era aproape să ia campionatul. Era altă conducere acolo, asta e diferența”.

„Până la urmă, n-are nicio vină. Eu l-am admirat, pentru că mi-a spus că a căutat cei mai buni arhitecți pentru RIN, asta mi-a povestit. Eu i-am zis să facă la fel și la fotbal, pentru că e același lucru”, a mai spus Dănuț Lupu.

ADVERTISEMENT