Sport

Dănuț Lupu anunță apocalipsa la Dinamo: “Contra pleacă odată cu spaniolii!”

21.10.2020 | 15:43
Danut Lupu anunta apocalipsa la Dinamo Contra pleaca odata cu spaniolii
ADVERTISEMENT

Dănuț Lupu, fost mare fotbalist al dinamoviștilor, a discutat despre ce se întâmplă în acest moment la Dinamo. Lupu este de părere că nu le va fi bine fotbaliștilor spanioli dacă tehnicianul Cosmin Contra va părăsi echipa.

Trupa din Ștefan cel Mare ocupă poziția cu numărul 14 din clasamentul campionatului României, cu cinci puncte obținute după șapte runde.

ADVERTISEMENT

Fostul jucător crede că toți fotbaliștii spanioli care au semnat cu Dinamo în această vară vor pleca de la club dacă tehnicianul Cosmin Contra nu va mai fi antrenorul ”câinilor”.

Fostul fotbalist ar vrea jucători români la Dinamo

Lupu este prudent în legătură cu banii pe care îi au noii finanțatori de la clubul din Ștefan cel Mare pentru a plăti datoriile echipei.

ADVERTISEMENT

„Contra pleacă odată cu jucătorii spanioli. Nu vor mai rămâne nici ei dacă antrenorul va decide să-și dea demisia. Săptămâna asta e crucială pentru Dinamo, și nu știu dacă au banii necesari cei de acolo pentru a rezolva toate problemele.

Din toți fotbaliștii aduși în această perioadă, doar Camara mi s-a părut constant. În rest… credeți că fotbaliștii spanioli ar mai fi venit în România dacă-și găseau o echipă în liga a 2-a de la ei?”, a spus Dănuț Lupu, potrivit PRO X.

ADVERTISEMENT

Lui Dănuț Lupu nu-i place că antrenorul ”câinilor” a adus străini la echipă. Fostul fotbalist crede că ar trebui să li se dea mai multe șanse jucătorilor români.

”Noi, românii, omorâm fotbalul românesc”

Lupu a evoluat pentru Dinamo în trei rânduri. El a mai jucat și la echipe ca Rapid București sau Brescia. Fostul jucător spune că ”centralul” jocului dintre Dinamo și Universitatea Craiova a avut dreptate atunci când a dat penalty pentru olteni. El îl critică pe apărătorul ”câinilor” pentru că a comis greșeala care a dus la acordarea unui penalty împotriva echipei sale.

ADVERTISEMENT

„Eu dădeam 11 metri. Că Constantin a fost mai bandit, bravo lui, dar tu, ca fundaș, stai cu mâinile pe el?

Trebuie să recunoaștem că avem mari problemele cu arbitrajele în România. Dacă Dinamo dădea cinci goluri, ne mai uitam noi la acel penalty? Nu au dat niciun șut pe poartă. Eu nu sunt adeptul străinilor. Eu am o problemă cu Contra, el a fost antrenor la echipa națională, știe ce probleme sunt cu jucătorii și că nu joacă la cluburi. Tu vii la o echipă românească și îmi aduci 14 străini? Păi atunci ce facem? Noi, românii, omorâm fotbalul românesc”, a spus Dănuț Lupu.

 Lupu l-a criticat pe Ianis Hagi după ultimele prestații  avute de jucătorul lui Rangers la reprezentativa României: ”Ianis, cel puțin în ultimele două meciuri s-a lovit mingea de el ca de colțul mesei. Un jucător ca să îi răspundă unui antrenor, trebuie să facă mai întâi în teren și după în afară”.

Dănuț Lupu nu crede că naționala noastră are fotbaliști de clasă mondială așa cum a spus Gică Hagi: ,,La cât au potențial, la 35 de ani, când se lasă? Au 23-24 de ani! Păi stai puțin, dacă până la 23-24 de ani nu scoți capul, când îl scoți?”

ADVERTISEMENT