Fotbal intern

Dănuț Lupu, apocaliptic: „Dacă nu va veni nimeni să bage bani, FRF va băga Dinamo în liga a patra!”

11.04.2020 | 13:07
Danut Lupu apocaliptic Daca nu va veni nimeni sa bage bani FRF va baga Dinamo in liga a patra
ADVERTISEMENT

Dănuț Lupe a vorbit despre situația grea prin care trece Dinamo, care este la un pas să nu-și ia licența și a anunțat un scenariu apocaliptic pentru „câini” în cazul în care vor fi retrogradați.

Dănuț Lupu anunță un scenariu apocaliptic la Dinamo

Dănuț Lupu nu crede că Ionuț Negoiță nu va da bani pentru ca Dinamo să-și primească licența, dar a anunțat și un scenriu apocaliptic, în cazul în care clubu va fi retrogradat în liga a patra.

ADVERTISEMENT

„Nu cred că se va desființa. E un mod de a spune domnul Negoiță că s-a suparat și vrea să plece! Problema e că nu îl înțeleg. Singura variantă asta e, să stingă lumina. Mai e o problemă să ne uităm, să vedem când a băgat domnul Negoiță bani.

Poate în toți acești ani au reușit să se autofinanțeze, au reușit din drepturile TV, au reușit să supraviețuiască. Acum e greu, să nu poți să îți iei licența, iarăși e o chestie foarte urâtă”.

ADVERTISEMENT

„Dacă stăm puțin să ne gândim, Negoiță își face rău el insuși. Eu am spus de la început că nu o să cumpere nimeni Dinamo”, a mai declarat Dănuț Lupu.

„Dacă Dinamo va ajunge în liga a patra nu va mai avea emblemă și culori”

Dănuț Lupu a continuat și a anunțat că dacă Dinamo va ajunge în liga a patra, „câinii” nu vor mai avea emblemă și culori, intrând într-un conflict direct cu Nicolae Badea:

ADVERTISEMENT

„Dumneavaostră credeți că nu ar fi atâția oameni cu potențial finaciar să cumpere Dinamo. Nu are ce să vândă domnul Negoiță. Ce să vândă?

Te poți trezi în momentul în care Negoiță vinde clubul, că vine domnul Badea să îți ia culorile, să îți ia emblema, și atunci ce faci? Eu dacă m-aș duce să cumpăr Dinamo acum, m-ar interesa ce se întâmplă și după”.

ADVERTISEMENT

„În contextul în care nimeni nu va veni să bage bani, federația o să îi bage în Divizia a 4-a. Această echipă dacă va ajunge în Liga 4, va mai aveam emblemă? Va mai avea culori?”, a mai spus Dănuț Lupu la ProX.

ADVERTISEMENT